-->
Yeni Mobil Oyunu “Kim Bilir” İlk Dört Günde Zirveye Çıktı

Sadece 1,5 yıl içinde Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin (MENA) pazar lideri haline gelen, dünyanın en büyük üç sosyal oyun şirketi arasında yer alan Peak Games,  rekor bir başarıya daha imza attı. Peak Games’in yeni mobil oyunu Kim Bilir, ilk 4 gün içinde App Store üzerinden ücretsiz indirilen oyunlar arasında birinci sıraya yerleşti. Yetenekli […]

27.07.2012 | mrcappola

Sadece 1,5 yıl içinde Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin (MENA) pazar lideri haline gelen, dünyanın en büyük üç sosyal oyun şirketi arasında yer alan Peak Games,  rekor bir başarıya daha imza attı. Peak Games’in yeni mobil oyunu Kim Bilir, ilk 4 gün içinde App Store üzerinden ücretsiz indirilen oyunlar arasında birinci sıraya yerleşti.

Yetenekli Türk girişimcileri tarafından 1,5 yıl önce kurulan sosyal oyun şirketi Peak Games, her geçen gün başarılarına bir yenisini daha ekliyor. Bugün 32 milyonu aşkın kullanıcısıyla Türkiye, Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgesinin (MENA) pazar lideri olan Peak Games, dünyanın en büyük üç sosyal oyun şirketi arasında yer alıyor. Kendi stüdyolarında, geniş bir uzman kadroyla yepyeni oyunlar geliştiren Peak Games’in her oyunu rekor ilgi görüyor.

Peak Games’in çok kısa bir süre önce beğeniye sunduğu ücretsiz mobil oyunu Kim Bilir, oyunseverlerin yeni gözdesi oldu. Kim Bilir, hiçbir tanıtım çalışması yapılmamasına rağmen ilk dört günde zirveye çıktı. Kim Bilir, App Store’da ücretsiz indirilen oyunlar arasında birinci sırada yer alıyor. Beş gün içinde 75 binin üzerinde download sayısına ulaşan Kim Bilir’in kullanıcı sayısı her geçen gün hızla artıyor. Kim Bilir, App Store kullanıcıların oylarıyla yapılan değerlendirmede de en yüksek beğeni toplayan uygulamaların başında geliyor.

90 saniyede en iyi olduğunu ispatla!

Kim Bilir’i indiren kullanıcılar, Facebook arkadaşlarıyla haftalık turnuvada bilgilerini yarıştırıyor. En iyi benim diyen kullanıcıların bunu arkadaşlarına ispatlaması için sadece 90 saniyeleri var. 15 soruluk setlerden oluşan yarışmada, en çok doğru cevabı en kısa sürede verenler haftalık turnuvada zirveye yerleşiyor. Her hafta güncel sorular eklenen Kim Bilir’in, 20 bini aşan dev bir soru havuzu var. Çekişme ve heyecanın hiç bitmediği haftalık turnuvada ilk üçe girenler madalya ve bonus altınların da sahibi oluyor. Oynamak için internet bağlantısı da gerektirmeyen Kim Bilir, tamamlanmayı bekleyen 77 görevle çok daha eğlenceli bir bilgi yarışması deneyimi sunuyor.

“Kim Bilir, başarısını farklı platformlara taşıyacak”

Peak Games Direktörü Buğra Koç, Kim Bilir’in başarısı hakkında şunları söyledi: “Arkadaşlarla birlikte oynanabilen tek sosyal bilgi yarışması olan Kim Bilir; bugüne kadar yapılmış bilgi yarışmaları içinde soru kalitesi en yüksek uygulama. Konusunda uzman ekiplerce birkaç aşamalı denetimle hazırlanan sorular, gerek güncellik gerekse kolaylık ve zorluk derecelerine göre sınıflandırılarak sürekli sisteme ekleniyor. Eğlenirken, bilgi dağarcığını tazeleme ve geliştirme imkânı sağlayan Kim Bilir, App Store’da kısa sürede ulaştığı  haklı başarısını, diğer platformlara taşımak üzere hazırlıklarına güçlü ekibiyle devam ediyor.”

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi

Merkezi İstanbul’da bulunan 6 stüdyosu, 170 kişilik uzman ve yetenekli kadrosuyla gelişmekte olan pazarların kültürlerine ve özelliklerine uygun sosyal oyunlar üreten Peak Games’in geniş oyun yelpazesinde client, web tabanlı oyunlar ve mobil uygulamalar da yer alıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketi olan Peak Games,  “Okey” ile yaklaşık 18 milyon, Arap ülkelerinde popüler hale gelen “Bizim Çiftlik” ile 15 milyon kişiye ulaştı. Peak Games oyunları, Facebook üzerinden 32 milyon aylık ve 10.3 milyon günlük aktif kullanıcıya ulaşıyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!