-->
WipEout® HD Fury içeriği geliyor

Sony, sadece evde değil, mobil haldeyken de yenilikçi bir fütürist yarış oyunu arayışında olanlar içinPlayStation® Vita ve PlayStation® 3 eğlence platformlarına özel çok avantajlı paketler sunuyor.WipEout® 2048 için çıkarılan WipEout® HD ve WipEout® HD Fury genişleme paketleri sayesinde oyun meraklıları, bu muhteşem içeriği ilk kez PS®Vita üzerinde kullanarak, heyecan ve eğlence deneyimini diledikleri yerde yaşıyor. Sony’nin PS®Vita […]

04.07.2012 | ulasufuk

Sony, sadece evde değil, mobil haldeyken de yenilikçi bir fütürist yarış oyunu arayışında olanlar içinPlayStation® Vita ve PlayStation® 3 eğlence platformlarına özel çok avantajlı paketler sunuyor.WipEout® 2048 için çıkarılan WipEout® HD ve WipEout® HD Fury genişleme paketleri sayesinde oyun meraklıları, bu muhteşem içeriği ilk kez PS®Vita üzerinde kullanarak, heyecan ve eğlence deneyimini diledikleri yerde yaşıyor. Sony’nin PS®Vita PS®3 sistemleri arasında içerik paylaşımı imkanı tanıyan ayrıcalıklı Cross-Buy özelliği sayesinde oyunseverler, bir ödeyip, iki oynamanın keyfini çıkarıyor.

(03.07.2012 – İstanbul) – WipEout® 2048 için çıkarılan WipEout® HD ve WipEout® HD Fury genişleme paketleri ile yepyeni bir fütürist yarış oyunu arayışındaki oyun meraklıları, evden uzaktayken de ilk defa bu içeriği PlayStation® Vita (PS Vita) üzerinde de kullanma fırsatını buluyor. Bu paketleri PlayStation® 3 (PS3) için satın alanlar da, Sony Computer Entertainment Europe’un (SCEE) sunduğu Cross-Buy özelliği kapsamında oyunu istedikleri şekilde ve zamanda oynayabilmek için PS Vita sürümlerini indirme hakkına sahip olacak.

Cross-Buy ile bir öde, iki oyna

Belirli bir içeriğin daha önce PlayStation® Store üzerinden PS3 sürümünü satın almış olanlara aynı içeriği PS Vita için de ücretsiz sunan Cross-Buy, böylece oyunseverlere bir öde, iki oyna fırsatını sunuyor. Aynı zamanda, Cross-Buy ile PS Vita için içerik satın alan oyun meraklıları, oyunu PS3 üzerinde ücretsiz olarak oynama hakkını da elde ediyor. Aralarında Hustle Kings™, Top Darts™, Motorstorm® RC ve şimdi de WipEout®2048’in bulunduğu bir dizi PS Vita oyunu halihazırda Cross-Buy özelliğini destekliyor.

HD Game Pack ile 12 yeni pist ve araçta ustalaşma fırsatı

WipEout serisinin PS3 sürümü olan WipEout® HD artık WipEout® 2048 – WipEout® HD Game Pack olarak PS Vita üzerinde indirilebiliyor. Sekiz ters pist de dahil olmak üzere 12 yeni pistte kıyasıya yarışırken, 12 yeni araçta ustalaşacaksınız. Böylece, halihazırda WipEout 2048’i fethetmiş olanlar, soğukkanlılıklarını test edecek fütürist bir yarış paketine kavuşmuş olacak.

HD Fury Game Pack ile12 yeni pist ve 24 araca erişim ayrıcalığı

PS Vita için eksiksiz şekilde yeniden tasarlanan PS3 oyununun sonunda halen daha fazlasını isteyenler için Sony, WipEout® 2048 – WipEout® HD Fury Game Pack’i de çıkarıyor. Bu paket, 12 pist ve 24 araca daha erişim sağlıyor.

Yarış tutkusunu mobilken de yaşamak isteyenlerin paketi

Daha da fazla değer elde etmek isteyen WipEout hayranları tüm bu içeriğe, WipEout® 2048 Complete Game Packiçinde erişebiliyor. PlayStation® Store üzerinden indirilebilecek olan pakette, orijinal WipEout® HD PS3 sürümünün yanı sıra PS Vita için yeniden tasarlanan WipEout® Fury genişleme paketi de bulunuyor. 24 pist, 24 araca tam erişim ve dört Zone pisti ile bu, evden uzakta yarış deneyiminden taviz vermek istemeyenler için en üst noktayı sunan bir paket.

PS Vita için bu içeriğin herhangi birini satın alan oyuncular, oyunu PS3 üzerinde de ücretsiz olarak oynamaya hak kazanıyor. Satın aldıktan sonra, tek yapmanız gereken PlayStation® Store “İndirme Listesi”ne girmek ve indirmeye hazır halde sizi bekleyen bu ürünü bulmak. Ayrıca, PS Vita üzerindeki WipEout® 2048 Complete Pack, PS3 için WipEout® HD ve WipEout® HD Fury’isatın almış olan ve halihazırda bunlara sahip olan herkese ücretsiz



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!