-->
Tony Hawk Pro Skater HD’nin Çıkış Videosu Yayınlandı

Activison, bugün itibari ile Xbox Live’de 1200 MS puanı üzerinden satışa çıkan kaykay oyunu Tony Hawk Pro Skater HD’nin çıkış videosunu yayınladı. Birkaç hafta sonrada PS3 için PSN üzerinden indirilebilir olarak satışa sunulacak Tony Hawk Pro Skater HD’nin, bu yaz dönemi sonunda da PC’ler için geleceği belirtiliyor. Tony Hawk’s Pro Skater ve Tony Hawk’s Pro Skater 2’yi içinde barındıran Tony Hawk Pro […]

18.07.2012 | mrcappola

Activison, bugün itibari ile Xbox Live’de 1200 MS puanı üzerinden satışa çıkan kaykay oyunu Tony Hawk Pro Skater HD’nin çıkış videosunu yayınladı.

Birkaç hafta sonrada PS3 için PSN üzerinden indirilebilir olarak satışa sunulacak Tony Hawk Pro Skater HD’nin, bu yaz dönemi sonunda da PC’ler için geleceği belirtiliyor.

Tony Hawk’s Pro Skater ve Tony Hawk’s Pro Skater 2’yi içinde barındıran Tony Hawk Pro Skater HD’nin çıkış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz