-->
The Amazing Spider-Man İnceleme

Evet yapılan çalışmalar hakkında Dr. Smythe bizi bilgilendiriyor. Hayvanlar üzerinde yapılan deneyler ile hayvan dnalarına farklı türlerin virüsleri enjekte ediliyor. Bunun neticesinde hayvanlarda başkalaşım gerçekleşiyor. Bu durumun insanlar üzerinde olumsuz etkisi olmasın diye de önlem alındığından bahsediyor Dr. Smythe. Ama tabiiki bu tüm önlemler yetersiz kalıyor ve tesiste bir kaza oluyor ve bu farklı türler […]

11.07.2012 | ulasufuk

Evet yapılan çalışmalar hakkında Dr. Smythe bizi bilgilendiriyor. Hayvanlar üzerinde yapılan deneyler ile hayvan dnalarına farklı türlerin virüsleri enjekte ediliyor. Bunun neticesinde hayvanlarda başkalaşım gerçekleşiyor. Bu durumun insanlar üzerinde olumsuz etkisi olmasın diye de önlem alındığından bahsediyor Dr. Smythe. Ama tabiiki bu tüm önlemler yetersiz kalıyor ve tesiste bir kaza oluyor ve bu farklı türler insanlara saldırıyor. Vücutlarında bulunan virüs nedeni ile de insanlar enfekte oluyor. Bizim amacımız ise bir merkezde gözetim altında tutulan Dr. Connors’ın bu duruma çözüm bulması için elimizden geleni yapmak.

İşte görmek istediğimiz Örümcek Adam oynanışı buydu. Açık dünya Manhattan. Oyunun daha önceki bazı yapımlarında ne hikmetse yapımcılar bizleri kapalı kapılar, dört duvar arasına hapsetmeyi yeğlemişlerdi. Halbuki biz Örümcek Adamımızı gökdelen tepelerinde görmek istiyorduk.Neyse ki en sonunda Beenox durumun farkına varmış da şu sıralar vizyonda da olan filminde de olduğu gibi özüne dönmüş. Oynanıştaki bu serbestliğin tadını , cılkını, suyunu çıkararak ilerlemek gibisi yok.
 

 
Oyunda ana görevlerimizin yanı sıra bir çok yan görevcik bulunuyor. Anlayacağınız yapım oldukça dolu dolu olmuş. Yeri geliyor Örümcek Adamın yasal işi olan fotoğrafçılık hünerlerinizi konuşturuyorsunuz, yeri geliyor Manhattan sokaklarına gizlenmiş objeleri topluyorsunuz. Oyunda topladığınız objelerin çoğu size deneyim puanı ve ana menüde yer alan ekstra seçeneğindeki sanat galerileri, çizgi roman sayfaları ve oyun içi görüntüler olarak geri dönüyor. Bu arada yapımcıların daha önce belirttiğine göre belli dönemlerde oyunun gizli bölgelerine yerleştirilmiş kostümleri toplayarak karakterimizin özelliklerini de geliştirebileceğiz.
 

 
Karakter geliştirmek demişken, her Örümcek Adam oyununda olmazsa olmaz olan gelişim sisteminden bahsedelim. Oyunda klasik gelişimin yanı sıra, oyun boyunca çarpıştığınız mekanik düşmanlardan elde edeceğiniz teknolojik gelişim de söz konusu. Bu teknolojik gelişim kahramanımızın yapabileceklerinin sınırını iyice geliştiriyor. Ayrıca deneyim puanları sayesinde dövüş kombinasyonlarını arttırabiliyorsunuz. Burada tuş kombinasyonlarındaki çeşitlilik de önemli. Kahramanımızın meşhur örümcek ağı ile yapabilecekleri oldukça artmış. Ağınızı belli bir bölgeye kurduğunuzda ağın ucundaki titreşimden hangi yöne gitmeniz gerektiğini algılayabiliyorsunuz. Ayrıca dövüş sisteminde de ağınızı fazlasıyla efektif şekilde kullanabiliyorsunuz. Oyun boyunca ağ sisteminizi geliştirirseniz, tek hamlede birkaç düşmanı paketleyebilirisiniz. Özetlemek gerekirse Örümcek Adamımız daha önce hiç olmadığı kadar akrobatik ve yetenekli bir hale bürünmüş.
 



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.