-->
Spartacus Legends’in Duyuru Videosu

Ubisoft, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Spartacus isimli Tv dizisini temel alacak video oyunu Spartacus Legends’i konsollar için duyurmuştu. Ubisoft, şimdi de 2013 yılında çıkacağı belirtilen oyun için duyuru videosu yayınladı. Liam Mcintyre’ın sesi ve görüntüsüyle yer alacağı oyuna, tecrübesiz bir gladyatör olarak başlanılacak ve oyun esnasında alınan eğitimler ve dövüşlerle deneyim kazanılacak. Spartacus veya […]

16.07.2012 | mrcappola

Ubisoft, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile Spartacus isimli Tv dizisini temel alacak video oyunu Spartacus Legends’i konsollar için duyurmuştu.

Ubisoft, şimdi de 2013 yılında çıkacağı belirtilen oyun için duyuru videosu yayınladı. Liam Mcintyre’ın sesi ve görüntüsüyle yer alacağı oyuna, tecrübesiz bir gladyatör olarak başlanılacak ve oyun esnasında alınan eğitimler ve dövüşlerle deneyim kazanılacak. Spartacus veya Crixus gibi gladyatörleri kontrol edebileceğimiz oyunda istersek de kendi gladyatörümüzü oluşturabilecek ve kişiselleştirebileceğiz. Diğer oyuncularla ister online ister yerel olarak kapışılabilecek oyun için yayınlanan ve sinematik görüntülerden oluşan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!