-->
Skylanders Haftası

Aral, ‘Haftanın Fırsatı’ ile her hafta yeni bir oyun, yeni bir fırsat kapınızı çalacak Haftanın en güzel fırsatı Aral’dan! Türkiye’de bilgisayar ve playstation oyun denildiği anda ilk akla gelen isim Aral, en renkli, en sevimli oyun karakterlerini evinize getiriyor… Türkiye’nin en büyük oyun distribütörü Aral, geçtiğimiz günlerde ‘Haftanın Fırsatı’ sloganı ile başlattığı kampanyaya büyük bir […]

24.07.2012 | mrcappola

Aral, ‘Haftanın Fırsatı’ ile her hafta yeni bir oyun, yeni bir fırsat kapınızı çalacak


Haftanın en güzel fırsatı Aral’dan! Türkiye’de bilgisayar ve playstation oyun denildiği anda ilk akla gelen isim Aral, en renkli, en sevimli oyun karakterlerini evinize getiriyor…

Türkiye’nin en büyük oyun distribütörü Aral, geçtiğimiz günlerde ‘Haftanın Fırsatı’ sloganı ile başlattığı kampanyaya büyük bir hızla devam ediyor. Her hafta farklı bir ürün grubunu tüketicinin beğenisine sunan Aral, bu hafta Skylanders karakterlerinin macerasını yaşamak üzere sizi yeni bir hikâyeye davet ediyor.

23 Temmuz – 29 Temmuz tarihleri arasında tüm satış noktalarında geçerli olacak ‘Haftanın Fırsatı’ bu hafta Skylanders severlerinin yüzünü güldürmek için yola çıktı. Tüm satış noktalarında 150 TL’den satışa sunulacak olan Skylanders,  en eğlenceli oyunlar arasında gösteriliyor. Ayrıca Skylanders demo standı olan mağazalardan oyun ya da figür satın alan herkes Skylanders T-Shirt sahibi olmaya hak kazanacak.

Haftanın Fırsatını www.aralgame.com adresinden satın alabilir ya da  www.facebook.com/aralgame adresini ziyaret ederek yenilikleri takip edebilirsiniz.

Basın Bülteni 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!