-->
PES 2013’te Yer Alan Oyun Modlarına Tanıtım Videosu

Konami, Pro Evolution Soccer 2013 için yeni bir video yayınladı. Videoda ilk olarak Performance Training modu tanıtılıyor ve bu özellik sayesinde PES 2013’ün kontrollerine adapte olmaya yönelik eğitim alınacak.Videoda daha sonra PES 2013’ün online modları tanıtılıyor ve bu mod sayesinde oyunun desteklediği tüm bölgelerin kendine ait açık iletişim kanalı olacak. Yine videoda PES 2013’te yer alacak özelliklerden “myPES” sistemi […]

10.07.2012 | ulasufuk

Konami, Pro Evolution Soccer 2013 için yeni bir video yayınladı.

Videoda ilk olarak Performance Training modu tanıtılıyor ve bu özellik sayesinde PES 2013’ün kontrollerine adapte olmaya yönelik eğitim alınacak.Videoda daha sonra PES 2013’ün online modları tanıtılıyor ve bu mod sayesinde oyunun desteklediği tüm bölgelerin kendine ait açık iletişim kanalı olacak. Yine videoda PES 2013’te yer alacak özelliklerden “myPES” sistemi tanıtılıyor. Bu sistemle de  maçtaki istatistikleri paylaşabilecek, rakipleri analiz edebilecek ve oyundaki bilgileri Facebook aracılığı ile de paylaşabileceksiniz.

PES 2013’te yer alan oyun modlarının tanıtıldığı video serisinin ilk bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!