-->
Forza Horizon İçin Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu

Playground Games tarafından Xbox 360’a özel olarak geliştirilen Forza Horizon için koleksiyoncu sürümü duyuruldu. Forza Horizon Collector’s Edition’da “Forza Horizon Festival Ticket” ve Forza temalı özel bir kutu yer alacak. Ayrıca oyun içi özel içeriklerse şöyle; oyunun çıkışından itibaren beş özel araçlık Launch Day Pack ile bu beş araçla uyumlu dış boyama paketinin yanı sıra […]

13.07.2012 | ulasufuk

Playground Games tarafından Xbox 360’a özel olarak geliştirilen Forza Horizon için koleksiyoncu sürümü duyuruldu.

Forza Horizon Collector’s Edition’da “Forza Horizon Festival Ticket” ve Forza temalı özel bir kutu yer alacak. Ayrıca oyun içi özel içeriklerse şöyle; oyunun çıkışından itibaren beş özel araçlık Launch Day Pack ile bu beş araçla uyumlu dış boyama paketinin yanı sıra oyuncuların oyun içi haritaları açmasını sağlayacak Accelerator Token Pack bulunacak.

Koleksiyoncu sürümünün yanı sıra ön sipariş ekstraları da açıklanan oyuna ön sipariş verirseniz, oyun içi bazı araçlar hediye edilecek. Hediye edilecek araçlar listesinde ise; 2012 Dodge Challenger SRT8 392, 2012 Aston Martin Virage, 2010 Ferrari 458 Italia ve 2010 Nissan 370Z yer alıyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!