-->
Football Manager 2013, Türkçe Dil Desteği İle Çıkacak

En beğenilen menajerlik oyunlarından birisi olan Football Manager için yapımcı Miles Jacobson tarafından sevindirici bir haber geldi. Miles Jacobson, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yeni Football Manager oyununun Türkçe olarak piyasaya çıkacağını belirtti. Jacobson açıklamasında, “Daha önce oyunun satışlarının belli bir seviyeye ulaşması halinde PC ve Mac versyonuna Türkçe dil desteği ekleyeceğimizi belirtmiştim, nihayetinde […]

17.07.2012 | mrcappola

En beğenilen menajerlik oyunlarından birisi olan Football Manager için yapımcı Miles Jacobson tarafından sevindirici bir haber geldi.

Miles Jacobson, kendi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yeni Football Manager oyununun Türkçe olarak piyasaya çıkacağını belirtti. Jacobson açıklamasında, “Daha önce oyunun satışlarının belli bir seviyeye ulaşması halinde PC ve Mac versyonuna Türkçe dil desteği ekleyeceğimizi belirtmiştim, nihayetinde hedefimize ulaştık ve Football Manager 2013, Türkçe dil desteği ile çıkacak. Türk halkı, bizi hayal kırıklığına uğratmayın. Orijinal Football Manager 2013’ü alın. Oyunu korsan almayın.” dedi.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.