-->
Diablo 3 Auction House’da Neler Oluyor…

Diablo 3 15 Mayıs‘ta piyasaya çıktığından beri süre gelen sorunların ardı arkası kesilmiyor. Oyunun ilk çıktığı günlerde yaşanan server problemlerinin yoğunluk kaynaklı olarak yaşandığı yetkililerce belirtilmişti ve kısa bir süre sonrada işler rayına girmişti. Ancak son 2 gündür Diablo 3‘ün en can alıcı bölümü olan Auction House sistemi Avrupa sunucuları için kullanıcıları çileden çıkartmaya başladı. […]

03.07.2012 | omeri

Diablo 3 15 Mayıs‘ta piyasaya çıktığından beri süre gelen sorunların ardı arkası kesilmiyor. Oyunun ilk çıktığı günlerde yaşanan server problemlerinin yoğunluk kaynaklı olarak yaşandığı yetkililerce belirtilmişti ve kısa bir süre sonrada işler rayına girmişti. Ancak son 2 gündür Diablo 3‘ün en can alıcı bölümü olan Auction House sistemi Avrupa sunucuları için kullanıcıları çileden çıkartmaya başladı. Blizzard tarafından hiçbir açıklama yapılmadan bakıma giren ve stabilitesini oturtamayan açık arttırma bölümü yüzünden oyuncular tarafından yüzlerce şikayet yağmuru Blizzarda gönderilmiş. En son yaşanan sıkıntının altında özellikle RMAH (Real Money Auction House) sisteminden kaynaklanan sıkıntıların yer aldığı söylentiler arasında. Bakalım Blizzard, Diablo 3 fanatiklerinin sabrını daha ne kadar zorlayacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!