-->
Company Of Heroes® 2, E3’te Ağırlığını Hissettirdi

THQ bugün, geliştirilmekte olan strateji oyunu Company of Heroes® 2’nin E3’te son derece başarılı eleştiriler alarak çok sayıda ödül kazandığını duyurdu. Company of Heroes 2, son teknoloji ürünü Essence™ 3 motoru sayesinde E3 jürisini etkilemeyi başardı ve yedi adet “E3 2012’nin En İyisi” ödülüne layık görüldü. Önemli başarılar arasında G4 X-Play ve Machinima’dan “En İyi PC Oyunu” […]

03.07.2012 | ulasufuk

THQ bugün, geliştirilmekte olan strateji oyunu Company of Heroes® 2’nin E3’te son derece başarılı eleştiriler alarak çok sayıda ödül kazandığını duyurdu.

Company of Heroes 2, son teknoloji ürünü Essence™ 3 motoru sayesinde E3 jürisini etkilemeyi başardı ve yedi adet “E3 2012’nin En İyisi” ödülüne layık görüldü. Önemli başarılar arasında G4 X-Play ve Machinima’dan “En İyi PC Oyunu” ve diğer yayıncı kuruluşlardan da çok sayıda “En İyi Strateji Oyunu” ödülü bulunuyor.

Company of Heroes 2 yukarıdakilere ek olarak aralarında resmi Oyun Eleştirmenleri Ödüllerinde “En İyi PC Oyunu” ve “En İyi Strateji Oyunu” ve IGN’den “En İyi Oyun” da dahil olmak üzere 18 “E3 2012’nin En İyisi” ödülüne de aday gösterildi.

Küresel Marka Yönetimi Başkan Yardımcısı Michael Lustenberger’in konu ile ilgili yorumu şu şekilde: “Orijinal Company of Heroes önemli bir standart belirlemişti, E3’te çok sayıda ödülle geri dönerken yeni oyunumuzun bu seviyeyi aşmış olduğunu görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Basına gösterdiklerimiz oyunda göreceklerinizin yalnızca çok küçük bir parçasıydı.”

Ödül ve adaylıkların tam listesi şu şekilde:

Ödüller

En İyi PC Oyunu – G4 X-Play

En İyi PC Oyunu – Machinima

En Değerli Oyun – PC Gamer

En İyi Strateji Oyunu – Gaming Excellence

En İyi Strateji Oyunu – Neoseeker

En İyi Strateji Oyunu – Comics & Gaming Monthly

En İyi Ses – Flesh Eating Zipper

Adaylıklar

En İyi PC Oyunu – Game Critics Awards

En İyi Strateji Oyunu – Game Critics Awards

En İyi Oyun – IGN

En İyi PC Oyunu – IGN

En İyi Strateji Oyunu – IGN

En İyi PC Oyunu – G4’s X-Play

En İyi Strateji Oyunu – G4’s X-Play

En İyi PC Oyunu – Machinima

En İyi Strateji Oyunu – Machinima

En İyi Strateji Oyunu – Neoseeker

En İyi Strateji Oyunu – GameSpy

En İyi PC Oyunu – Destructoid

En İyi Strateji Oyunu – Neoseeker

En İyi PC’ye Özel Oyun – Gaming Excellence

En İyi Strateji Oyunu – Gaming Excellence

En İyi Strateji Oyunu – Comics & Gaming Monthly

E3’ün En İyisi – Multiplayer.it

En İyi Ses – FleshEatingZipper.com

2006 yılında çıkan orijinal Company of Heroes büyük bir başarıya imza atmıştı; oyun 56 incelemede %93.82 not ortalamasıyla Gamerankings.com’da en yüksek nota sahip strateji oyunu olma unvanını sürdürüyor. Oyun 55 incelemede %93 Metascore ortamalasıylaMetacritic.com’da benzer bir başarıya sahip.

Company of Heroes 2, PC için 2013 başlarında piyasaya çıkacak. Daha fazla bilgi için lütfen www.companyofheroes.comadresini ziyaret edin



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!