-->
Cheetos’tan Angry Birds ile “İstanbul KuşAtması”

Cheetos’un Angry Birds kampanyası için özel hazırlanan Angry Birds oyununu tanıtmak amacıyla oyunun birebir tasarlanmış gerçek videosu İstanbul’da çekildi. “İstanbul KuşAtması” isimli video filmi için İstanbul’un iki yakasına dev Angry Birds oyun seti kuruldu. Anadolu yakasına 7 metre uzunluğunda, oyundaki sapanın birebir aynısı kuruldu ve sapanın fırlatma lastikleri 60 metre uzunluğundaki Bungee Jumping iplerinden oluşturuldu. […]

24.07.2012 | mrcappola

Cheetos’un Angry Birds kampanyası için özel hazırlanan Angry Birds oyununu tanıtmak amacıyla oyunun birebir tasarlanmış gerçek videosu İstanbul’da çekildi. “İstanbul KuşAtması” isimli video filmi için İstanbul’un iki yakasına dev Angry Birds oyun seti kuruldu. Anadolu yakasına 7 metre uzunluğunda, oyundaki sapanın birebir aynısı kuruldu ve sapanın fırlatma lastikleri 60 metre uzunluğundaki Bungee Jumping iplerinden oluşturuldu. Tasarlanan dev Angry Birds kuşları da Avrupa yakasında kurulan dev platformlardaki dev domuzcukları vurdu.

Cheetos’un Angry Birds kampanyası için hazırlanan oyunun tasarımında kullanılan renkler ve modellerle birebir aynı dekorlarla çekilen “İstanbul KuşAtması” videosunda Angry Birds kuşları Anadolu yakasından Avrupa yakasına fırlatıldı. Orjinal Angry Birds müziğinin alaturkaya çevrildiği videoda kuşlar İstanbul semalarında tıpkı birer İstanbul Beyefendisi gibi uçtular.
Çekilen fırlatma görüntülerinden oluşturulan video Vimeo.com ve Youtube.com video paylaşım sitelerine yüklendi. 204 blogda yayınlanan video ile 114 bin 749 tekil kişiye ulaşıldı.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!