-->
Beyond: Two Souls’a Kadeem Hardison ve Eric Winter’da Dahil Oldu!

Comic Con etkinliğinden gelen bilgilere göre, Quantic Dream tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen Beyond: Two Souls’a Ellen Page’den sonra iki yeni Hollywood yıldızı daha geliyor. Kadeem Hardison ve Eric Winter’ın da yer alacağı oyunda Hardison, Ellen Page’in yani Jodie Holmes’ın paranormal aktivitelerini araştıran bir araştırmacı rolüyle karşımıza çıkacak. Eric Winter’ın rolü ile ilgili ise henüz […]

13.07.2012 | ulasufuk

Comic Con etkinliğinden gelen bilgilere göre, Quantic Dream tarafından PS3’e özel olarak geliştirilen Beyond: Two Souls’a Ellen Page’den sonra iki yeni Hollywood yıldızı daha geliyor.

Kadeem Hardison ve Eric Winter’ın da yer alacağı oyunda Hardison, Ellen Page’in yani Jodie Holmes’ın paranormal aktivitelerini araştıran bir araştırmacı rolüyle karşımıza çıkacak. Eric Winter’ın rolü ile ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı.

IGN tarafından Beyond: Two Souls’un yapım aşamasından bir video yayınlanırken, bu videoda üç yıldızı da görme şansı yakalıyoruz. İşte video:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!