-->
007™ Legends Video Oyunundaki Yeni Film Görevi Duyuruldu: Kraliçenin Hizmetinde

Bu yıl çıkacak olan 007™ Legends’ta bulunacak altı Bond filmi görevinden ikincisinin Kraliçenin Hizmetinde olduğu açıklandı.Türünün ilk örneği olan 007 Legends Bond video oyunu beş klasik Bond filmini konu alan görevler ve ücretsiz indirilebilir içerik olarak daha sonradan sunulacak ve bu yılın en merakla beklenen filmlerinden biri olan SKYFALL’u konu alacak altıncı görev ile birlikte orijinal ve iç içe geçmiş bir […]

01.07.2012 | ulasufuk

Bu yıl çıkacak olan 007™ Legends’ta bulunacak altı Bond filmi görevinden ikincisinin Kraliçenin Hizmetinde olduğu açıklandı.Türünün ilk örneği olan 007 Legends Bond video oyunu beş klasik Bond filmini konu alan görevler ve ücretsiz indirilebilir içerik olarak daha sonradan sunulacak ve bu yılın en merakla beklenen filmlerinden biri olan SKYFALL’u konu alacak altıncı görev ile birlikte orijinal ve iç içe geçmiş bir hikaye sunacak. Activision Publishing, Inc.’ten 16 Ekim2012’de çıkması planlanan 007 Legendsoyunculara son teknoloji ürünü casus eşyaları, birçok silah ve birbirinden çekici otomobiller sunacak ve oyuncuları ünlü kötüleri ve adamlarını haklamak üzere birbirinden egzotik yerlere götürecek.

Gerçek aşkı bulmak zor olsa da James Bond sonunda aradığı eşi buluyor – Bond’un suç dahisi Ernst Stavro Blofeld’i yakalamak için ana bağlantısı, Avrupa suç zinciri liderlerinden Marc-Ange Draco’nun güzel kızı Tracy di Vicenzo. Bond, Tracy ile birlikte romantizm dolu saatler geçirdikten sonra Blofeld’in peşine düşmek üzere İsveş Alplerine doğru yola çıkıyor. Oyuncular işte tam bu noktada, kendilerini muhteşem Alp manzaraları eşliğinde aksiyon çığının altında bulacaklar. Blofeld Bond’un gizli planlarından haberdar olduğu için Tracy’i kaçıracak ve Bond da yüksek hızlı kayakla takip, yükseklerden geçen teleferik üzerinde bir kapışmanın da içinde bulunduğu bir kurtarma görevine atılarak Blofeld’in dünyanın en büyük beş şehrine ölümcül bir virüs   yayma planını ortaya çıkaracak. Oyuncular Tracy’nin babasının da yardımıyla Blofeld’in İsveç Alplerindeki özel araştırma tesisine sızmaya, çok geç olmadan virüsün yayılmasını engellemeye ve Tracy’i kurtarmaya çalışacaklar.

007 Legends hakkında daha fazla bilgi için oyunun resmi web sayfasınawww.007Legends.com adresinden ulaşabilir veya www.facebook.com/007LegendsGameFacebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.   19 Ekim 2012 tarihinde çıkması planlanan 007 Legends EON Productions Ltd. Ve Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Inc. (MGM) lisansı altında Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için Eurocom tarafından geliştiriliyor



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!