-->
Sony, God of War: Omega Collection’ı Duyurdu

Sony, Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden God of War serisi için özel koleksiyoncu paketi God of War: Omega Collection’ı duyurdu. Şu sıralar sabırsızlıkla beklenen God of War serisinin yeni oyunu God of War: Ascension’dan önce Kasım 2012’de gelecek bu sürümde, Kratos’un bir bronz heykeli bulunacak. Kratos figürünün yanı sıra God of War: Omega Collection’da, […]

10.06.2012 | ulasufuk

Sony, Playstation 3 Exclusive oyunlarının en önemlilerinden God of War serisi için özel koleksiyoncu paketi God of War: Omega Collection’ı duyurdu.

Şu sıralar sabırsızlıkla beklenen God of War serisinin yeni oyunu God of War: Ascension’dan önce Kasım 2012’de gelecek bu sürümde, Kratos’un bir bronz heykeli bulunacak.

Kratos figürünün yanı sıra God of War: Omega Collection’da, PS3’e çıkan bütün God of War oyunları (God of War Collection Volume I & II ve God of War III), özel kaplar ve artworkler yer alacak. Tüm bu özel sanat eserleri bir Steelbook kutusu içinde olacak.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!