-->
Quantum Conundrum’un E3 Videosu Yayınlandı

Square Enix, Portal yaratıcısı Kim Swift tarafından Airtight Games’e bağlı olarak gelitirilen Quantum Conundrum’un E3 2012 videosunu yayınladı. Bu yaz PSN, XBLA ve PC’ye çıkacağı açıklanan FPS Bulmaca türündeki oyunun, Steam üzerinden PC çıkış tarihi Avrupa ve ABD’de 21 Haziran, Avustralya’da 22 Haziran olarak belirtildi. PS3 ve Xbox 360 için de digital dağıtım yoluyla satışa […]

01.06.2012 | ulasufuk

Square Enix, Portal yaratıcısı Kim Swift tarafından Airtight Games’e bağlı olarak gelitirilen Quantum Conundrum’un E3 2012 videosunu yayınladı.

Bu yaz PSN, XBLA ve PC’ye çıkacağı açıklanan FPS Bulmaca türündeki oyunun, Steam üzerinden PC çıkış tarihi Avrupa ve ABD’de 21 Haziran, Avustralya’da 22 Haziran olarak belirtildi. PS3 ve Xbox 360 için de digital dağıtım yoluyla satışa çıkacak Quantum Conundrum’un konsol veriyonları içinse henüz bir tarih verilmedi. Oyunun Steam’de ön siparişinin %10 indirimli olduğunu da hatırlatarak sizleri Quantum Conundrum’un E3 videosu ile baş başa bırakıyorum:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!