-->
PES 2013’ün E3 Videosu Yayınlandı

Konami, PES 2013’ün E3 2012 videosunu yayınladı. Yapımcı ekibinden Kei Masuda’nın yorumları eşliğinde yayınlanan videoda PES 2013 için verilen bilgiler şöyle; PES hayranlarının eleştiri ve önerilerine göre geliştirildiği belirtilen oyunda, geliştirilmiş bireysel oyuncu özellikleri ve kimliği ile kusursuz top kontrolüne odaklanılıyor. Avrupa, Güney Amerika ve Asya’nın ön planda olan oyuncularına özel modellemeler ve animasyonlar olacak.Yeni top […]

02.06.2012 | ulasufuk

Konami, PES 2013’ün E3 2012 videosunu yayınladı. Yapımcı ekibinden Kei Masuda’nın yorumları eşliğinde yayınlanan videoda PES 2013 için verilen bilgiler şöyle;

PES hayranlarının eleştiri ve önerilerine göre geliştirildiği belirtilen oyunda, geliştirilmiş bireysel oyuncu özellikleri ve kimliği ile kusursuz top kontrolüne odaklanılıyor. Avrupa, Güney Amerika ve Asya’nın ön planda olan oyuncularına özel modellemeler ve animasyonlar olacak.Yeni top kontrol sistemi sayesinde oyuncular topla çok yakın temas halinde olacaklar ve bu da top kaybını daha aza indirecek.Uzun ve havadan paslarda alçak ve hızlı pas ile yüksek ve yavaş pas olmak üzere 2 seçenek bulunacak. Dinamik ilk dokunuş özelliği ile gelen topun yönünü ya da havaya kaldırarak vole şansı vermek mümkün olacak. “Response defending” ile arttırılan ofansif yenilikler defansif anlamda dengelenecek. Yapay zeka daha çok geliştirilecek ve yeni kaleci animasyonları eklenecek. MyPES daha geliştirilecek PES 2013’ün demosu da yayınlanacak.

Yayınlanan video PES 2013’ün E3 videosu olmasının yanı sıra ilk oynanış videosu olma özelliğine de sahip . Şimdi o videoyla sizleri baş başa bırakıyorum:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!