-->
LucasArts Yeni Video Oyun Serisi Star Wars 1313 ™ İle Oyuncuları Yeralı Suç Dünyasına Sokuyor

LucasArts bugün geliştirilmekte olan yeni video oyun serisi Star Wars 1313 ™’ü duyurdu. İlk olarak 5-7 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenecek 2012 E3 fuarında gösterilecek olan Star Wars 1313, severlerini büyülemek için sahneye çıkıyor. Oyuncuların daha önce görülmemiş derecede karanlık ve yetişkin bir dünyada ölümcül bir ödül avcısı rolünü üstelenecekleri Star Wars 1313 LucasArts, […]

01.06.2012 | ulasufuk

LucasArts bugün geliştirilmekte olan yeni video oyun serisi Star Wars 1313 ™’ü duyurdu. İlk olarak 5-7 Haziran tarihleri arasında Los Angeles’ta düzenlenecek 2012 E3 fuarında gösterilecek olan Star Wars 1313, severlerini büyülemek için sahneye çıkıyor. Oyuncuların daha önce görülmemiş derecede karanlık ve yetişkin bir dünyada ölümcül bir ödül avcısı rolünü üstelenecekleri Star Wars 1313 LucasArts, Industrial Light & Magic, Lucasfilm Animation Ltd. ve Skywalker Sound da aralarında bulunduğu Lucasfilm organizasyonundaki yetenekli sanatçıları bir araya toplayan bir yaklaşımla hazırlanıyor. Üçüncü şahıs, sinematik aksiyon macera oyunu olarak tanımlanan Star Wars 1313 Star Wars™ galaksisinin en tehlikeli yeri olan Coruscant yeraltı dünyasına hayat verecek.

İsmini Coruscant gezegeninin yüzeyinin çok altındaki acımasız yeraltı suç dünyası Level 1313’ten alan oyunda oyuncular hedeflerini indirmek için egzotik silahlar kullanan ve bir suç komplosunu çevreleyen gerçeği ortaya çıkarmak için uğraşan ölümcül bir ödül avcısı rolüne bürünecekler. Star Wars 1313 bu tehlikeli dünyada ilerlemek için doğaüstü Force güçlerinden çok insani yetenek ve aletler kullanan bir kahraman ile yüksek tempolu savaş sahneleri sunacak.

“LucasArts’ın Star Wars 1313’ü geliştirmek için son derece sıkı biçimde çalıştığını ve bu projeyi paylaşmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren LucasArts Başkanı Paul Meegan,  “Star Wars 1313, Star Wars mitosunun varolduğunu hep bildiğimiz, ama ziyaret etmeye bir türlü fırsat bulamadığımız bir parçasını konu alıyor. Mümkün olan en iyi oyun deneyimini ve görselliği hayata geçirmek için elimizden geleni yapıyoruz, E3’te göstereceğimiz çalışmanın da bunu kanıtlayacağına güvenim tam”  dedi.

Star Wars 1313 hakkındaki detaylar önümüzdeki aylarda açıklanacak. En son haberler için www.StarWars1313.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!