-->
Lara Croft’un Yeni Sesi : Camilla Luddington

Square Enix yeni Tomb Raider oyunları için Lara Croft‘a sesini verecek sanatçıyı belirledi. Bu performansa seçilen kişi ise ünlü İngiliz oyuncu Camilla Luddington. Avrupa çapında ve Amerika’da yapılan yetenek avında, tüm adaylar arasından Lara Croft‘a en iyi oturan, istenildiği şekilde duygusal ve canlı ses tonu sergileyen Luddington oldu. “Bu bizim doğru yapmamız gereken şimdiye kadarki en önemli […]

26.06.2012 | ulasufuk

Square Enix yeni Tomb Raider oyunları için Lara Croft‘a sesini verecek sanatçıyı belirledi. Bu performansa seçilen kişi ise ünlü İngiliz oyuncu Camilla Luddington. Avrupa çapında ve Amerika’da yapılan yetenek avında, tüm adaylar arasından Lara Croft‘a en iyi oturan, istenildiği şekilde duygusal ve canlı ses tonu sergileyen Luddington oldu.

“Bu bizim doğru yapmamız gereken şimdiye kadarki en önemli iş oldu” diyor Crystal Dynamics stüdyo patronu Darrell Gallagher. “Bu Tomb Raider oyunu diğerlerinden çok farklı ve seriyi çok daha öteye taşımak adına peşinde olduğumuz ses ve performans oyunculuğu için fazla beklentilerimiz var.”

Temmuzda Luddington, San Diego’da yer alacak Nerd HQ ve Comic-Con panellerine katılıp yapımcı takım ile Tomb Raider ve yapımı ardındaki hikaye üzerine konuşacak.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!