-->
Journey Collector’s Edition’ın Detayları ve Tanıtım Videosu

PSN exclusive yapımı Journey’in geçtiğimiz günlerde duyurulan koleksiyon paketi için tanıtım videosu yayınlandı. Tanıtım videosu ile birlikte Thatgamecompany tarafından geliştirilen Journey’in koleksiyon paketinin detayları da açıklandı. Journey’in  yanı sıra firmanın önceki oyunları fl0w ve Flower’ın da yer alacağı pakette;  Journey’nin yapımını anlatan 30 dakikalık perde arkası videosu, her 3 oyun için yapımcı yorumu, her 3 oyun […]

26.06.2012 | ulasufuk

PSN exclusive yapımı Journey’in geçtiğimiz günlerde duyurulan koleksiyon paketi için tanıtım videosu yayınlandı.

Tanıtım videosu ile birlikte Thatgamecompany tarafından geliştirilen Journey’in koleksiyon paketinin detayları da açıklandı. Journey’in  yanı sıra firmanın önceki oyunları fl0w ve Flower’ın da yer alacağı pakette;  Journey’nin yapımını anlatan 30 dakikalık perde arkası videosu, her 3 oyun için yapımcı yorumu, her 3 oyun için konsept tasarımları ve ekran görüntüsü galerisi, her 3 oyun için müzik albümü, Thatgamecompany’den 3 özel mini oyun, resmi oyun videoları ve yapımcı günlükleri, PS3 dinamik tema ve duvar kağıtları, daha önce görülmemiş 8 8 Journey avatarının yer aldığı bir bölüm yer alacak.

28 Ağustos’ta 29.99 dolar’dan satışa sunulacak Journey Collector’s Edition’ın tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!