-->
EA, The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats’i Yayınladı

Sim’lerinizin Hayatlarını Katy Perry Dokunuşuyla Tatlandırın Dişlerinizi şimdiye kadar gördüğünüz en tatlı paket için hazırlayın! Electronic Arts Maxis markası bugün The Sims™ 3 Katy Perry’s Sweet Treats*’in tüm Avrupa ve Türkiye’deki satış mağazalarındaki yerini aldığını duyurdu. Bu müthiş paket daha önceki paketlerden çok daha fazla yenilik getiriyor ve oyuncular The Sims 3 oyunlarını yaratıcı ve […]

08.06.2012 | ulasufuk

Sim’lerinizin Hayatlarını Katy Perry Dokunuşuyla Tatlandırın


Dişlerinizi şimdiye kadar gördüğünüz en tatlı paket için hazırlayın! Electronic Arts Maxis markası bugün The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats*’in tüm Avrupa ve Türkiye’deki satış mağazalarındaki yerini aldığını duyurdu. Bu müthiş paket daha önceki paketlerden çok daha fazla yenilik getiriyor ve oyuncular The Sims 3 oyunlarını yaratıcı ve yepyeni yollarla kişiselleştirme imkanı veriyor. Yeni dekorlar, mobilyalar, giysiler ve saç stilleri sayesinde oyuncular Sim’lerinin mahallelerine Katy Perry stili getirebilecek ve dünyalarını çok şeker bir hale dönüştürebilecekler. Bu pakette ayrıca üç yeni mekanının yanı sıra Katy Perry’nin hit şarkısı Last Friday Night (T.G.I.F.)’ın The Sims dili olan Simce kaydedilmiş özel hali de yer alıyor.

The Sims 3 Sweet Treats’te California Dreams Tour’da sevdiğim her şeyi tek bir pakette toplanmış halde bulunacağını belirten Katy Perry, “Aynı benim turnede yaptığım gibi görünüşünüzü defalarca değiştirebilirsiniz. Tüm dekorlar o kadar tatlı ve eğlenceli ki, dünyanızı sanal bir Candyfornia™’ya dönüştürebileceksiniz!” diye konuştu.

The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats’te oyuncular yeni mekanlar, giysiler ve eşyalar da dahil olmak üzere Katy’nin Candyfornia™ stiline sahip olabilecekler. Devasa boyuttaki şeker dekorlardan, muzlu koltuk veya kekli sandalye gibi tatlı temalı mobilyalara kadar pek çok eşyaya sahip olacağınız The Sims 3 Katy Perry’s Sweet Treats Katy Perry’nin ruhunu yansıtan benzersiz bir deneyim sunacak.

Ayrıca Katy Perry’nin birbirinden şeker giysileri ve saç stilleri de oyuncuların Sim’lerinin gardırop seçeneklerini daha da genişletecek. Yeni şeker süslü silüetler, kekli saç bantları ve nane desenli giysiler bu pakette yer alan benzersiz stillerden sadece bir kaçı.

Oyuncular ayrıca tamamen yapılı olarak ve Sim’lerin şehirlerine yerleştirilmeye hazır halde gelecek üç yeni mekan ile yeni alanlara da kavuşacaklar. Sim’ler yeni mahalle havuzu Patty’s Natural Baths’ta yorgunluk atacak, BonBon Lawn Park’ta güzel havanın keyfini çıkarabilecekler. Sim’ler isterlerse güneşli bir günün ardından şehrin yerel takılma mekanlarından Cake Pleasure Dome’da kaliteli zaman geçirerek sosyalleşebilecekler.

Oyunun resmi web sayfasını www.thesims.com/katyperry adresinden ziyaret edebilir, bizi Facebook sayfasından “beğenebilir” veya Twitter® üzerinden takip edebilirsiniz.

*Oynamak için The Sims 3 gerektirir.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.