-->
DiRT Showdown İnceleme

Oyundaki görsel detaylı gayet başarılı tasarlanmış. Her ne kadar oyun size açık dünya deneyimi sunmadığı için görsel şölen kısıtlı kalsa da, araç modellemeleri, festival havasını yansıtan ışık ve havai fişek şovları çok hoş duruyor. Araçların çarpışmalar sonucu aldığı hasarlar genelde başarılı şekilde uygulanmış. Ancak enerjisi bitip harap olan aracın bir müddet oyun alanında sabit olarak […]

07.06.2012 | ulasufuk

Oyundaki görsel detaylı gayet başarılı tasarlanmış. Her ne kadar oyun size açık dünya deneyimi sunmadığı için görsel şölen kısıtlı kalsa da, araç modellemeleri, festival havasını yansıtan ışık ve havai fişek şovları çok hoş duruyor. Araçların çarpışmalar sonucu aldığı hasarlar genelde başarılı şekilde uygulanmış. Ancak enerjisi bitip harap olan aracın bir müddet oyun alanında sabit olarak kalması özellikle Knock-out modunda can sıkıcı olabiliyor.
 

 
Oyundaki kamera sayısının azlığı görsel şölenin kısıtlı kalmasına neden olmuş. Halbuki bu kadar şova yönelik bir oyunda birçok farklı kamera açısının kullanıma sunulmasını beklerdik. Şunu da belirtmeliyim kaput üzeri kamerada oynarken ışık yansımaları, çarpışma anındaki hissedilen efektler gerçekten oyunun ana teması ile çok iyi örtüşmüş. Ses ve müzikler ise Showdown’ın en başarılı olduğu yönlerden biri. Özellikle menülerde ve oyun içinde çalan Hard Rock tarzı müzikler ve araçların çarpışma efektleri fevkalade diyebilirim.
 

 
Genel olarak bakıldığında gayet keyifli bir oyun olan Dirt 3:Showdown, serinin rally havasını özleyen hayranlarını üzecek cinsten. Bu açıdan bakıldığında sanki Dirt 4’e geçmeden önce biraz kafaları dağıtalım tarzında bir yapım olan Showdown özellikle eğlence olgusuna ağırlıkla vurgu yapıyor. Açıkçası kendi adıma çok eğlendiğimi belirtebilirim. Oynanış açısından biraz daha sınırları kaldırabilmiş olsaydı Showdown serinin en keyifli oyunlarından biri olabilirdi. Çünkü her ne kadar çok fazla mod bulunsa da belli bir zamandan sonra artık bariyerleri yıkıp tozu dumana katmak isteyebiliyorsunuz. Rally hayranlarına, farklı bir tat olarak denenmesini tavsiye edebilirim. Eğlence açısından ise kesinlikle bu tadı tatmalısınız.
  


   



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!