-->
Counter Strike: Global Offensive’e Açık Beta Geliyor!

Valve, 21 Ağustos’ta çıkış yapacak online FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive için açık beta düzenleneceğini duyurdu. Kapalı betası uzun zamandır süren oyunun, herkesin deneyebilmesi için düzenlenen açık betası ön siparişe açıldığı tarih olan 21 Temmuz’da başlatılacak. Counter Strike: Global Offensive ön siparişe açıldığı tarihten itibaren başlatılacak açık beta ile birlikte tam 1 ay oyunu […]

13.06.2012 | ulasufuk

Valve, 21 Ağustos’ta çıkış yapacak online FPS oyunu Counter Strike: Global Offensive için açık beta düzenleneceğini duyurdu.

Kapalı betası uzun zamandır süren oyunun, herkesin deneyebilmesi için düzenlenen açık betası ön siparişe açıldığı tarih olan 21 Temmuz’da başlatılacak. Counter Strike: Global Offensive ön siparişe açıldığı tarihten itibaren başlatılacak açık beta ile birlikte tam 1 ay oyunu deneme imkanı olacak.

PC,PS3 ve Xbox 360 için 14.99 $ fiyat etiketiyle satışa sunulacak oyunun, devam eden kapalı betasında tespit edilen hatalarda güncelleme ile gideriliyor.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!