-->
Amerika’da Mayıs Ayının Lideri; Diablo 3

ABD pazar araştırma şirketi NPD, Amerika’da Mayıs ayının en çok satan oyunların listesini yayınladı. Listeye baktığımızda ilk sırada Diablo 3’ü, ikinci sırada Max Payne 3’ü ve üçüncü sırada da Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier’ı görüyoruz. Xbox 360 ise Mayıs ayı içerisinde 160.000 adetlik satışla Amerika’da en çok satan konsol oldu.Arka arkaya 15 ay boyunca […]

15.06.2012 | ulasufuk

ABD pazar araştırma şirketi NPD, Amerika’da Mayıs ayının en çok satan oyunların listesini yayınladı.

Listeye baktığımızda ilk sırada Diablo 3’ü, ikinci sırada Max Payne 3’ü ve üçüncü sırada da Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier’ı görüyoruz.

Xbox 360 ise Mayıs ayı içerisinde 160.000 adetlik satışla Amerika’da en çok satan konsol oldu.Arka arkaya 15 ay boyunca en çok satan konsol olan Xbox 360’ın tüm ev konsolu pazarında da % 45 payı bulunuyor.

Mayıs ayı içerisinde ABD’de en çok satan 10 oyuna aşağıdan bakabilirsiniz:

  1. Diablo III
  2. Max Payne 3
  3. Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier
  4. Prototype 2
  5. NBA 2K12
  6. Call of Duty: Modern Warfare 3
  7. Sniper Elite V2
  8. Battlefield 3
  9. Dragon’s Dogma
  10. Just Dance 3


Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!