-->
3DS XL İçin “Cricle Pad Pro” Duyuruldu

Geçtiğimiz günlerde duyurduğu 3DS’in büyütülmüş modeli olan ve ikinci analog’u cihaza yerleştirmeyerek eleştiri toplayan Nintendo, 3DS XL için “circle pad pro” eklentisini duyurdu. Japonya’nın ünlü dergisi Famitsu’ya röportaj veren Nintendo, 3DS XL modeline özel olarak hazırlanan cricle pad pro aksesuarının bu sene içerisinde çıkış yapacağını belirtti. Ayrıca, 3DS’ten 3DS XL’a geçmeyi planlanan oyuncular içinde iyi bir […]

29.06.2012 | ulasufuk

Geçtiğimiz günlerde duyurduğu 3DS’in büyütülmüş modeli olan ve ikinci analog’u cihaza yerleştirmeyerek eleştiri toplayan Nintendo, 3DS XL için “circle pad pro” eklentisini duyurdu.

Japonya’nın ünlü dergisi Famitsu’ya röportaj veren Nintendo, 3DS XL modeline özel olarak hazırlanan cricle pad pro aksesuarının bu sene içerisinde çıkış yapacağını belirtti. Ayrıca, 3DS’ten 3DS XL’a geçmeyi planlanan oyuncular içinde iyi bir haber geldi. 3DS’ten 3DS XL’a data ve indirilen yazılım dosyaları aktarılabilecek.

3DS’e göre %90 oranında daha büyük ekrana sahip olacak 3DS XL’ın  Avrupa ve Japonya’ya 28 Temmuz’da 199 dolar fiyat etiketiyle piyasalarda olacağını hatırlatalım.

Yukarıdaki görüntü standart bir 3DS’e bağlı Circle Pad Pro görüntüsü olmakla birlikte,aşağıdan kırmızı, mavi ve gümüş renk seçeneğine sahip 3DS XL’ın görsellerine bakabilirsiniz:

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ




Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!