-->
2K Sports, NBA 2K13 Kapağında Kevin Durant, Blake Griffin ve Derrick Rose’u Ağırlıyor

Üç genç süper yıldız, NBA efsanelerinin “Yeni Hanedanını” temsil ediyor 2K Sports bugün dünyanın en çok satan ve en yüksek notlar alan NBA video oyun simülasyon serisinin* yeni oyunu NBA® 2K13’ün kapağında Oklahoma City Thunder’dan Kevin Durant, Los Angeles Clippers’tan Blake Griffin ve Chicago Bulls’tan Derrick Rose’un yer alacağını duyurdu. NBA 2K13 kapak sporcularından biri […]

27.06.2012 | ulasufuk

Üç genç süper yıldız, NBA efsanelerinin “Yeni Hanedanını” temsil ediyor

2K Sports bugün dünyanın en çok satan ve en yüksek notlar alan NBA video oyun simülasyon serisinin* yeni oyunu NBA® 2K13’ün kapağında Oklahoma City Thunder’dan Kevin Durant, Los Angeles Clippers’tan Blake Griffin ve Chicago Bulls’tan Derrick Rose’un yer alacağını duyurdu.

NBA 2K13 kapak sporcularından biri olarak seçilebilmenin çok büyük bir onur olduğunu belirten Kevin Durant, “Bu hep hayalini kurduğum bir şeydi. Michael Jordan, Magic Johnson ve Larry Bird gibi isimlerden sonra böyle bir kapağa konuk olmak muhteşem bir şey” diye konuştu.

NBA’de bir çok genç yeteneğin olduğunun altını çizen Blake Griffin, “Kevin ve Derrick ile birlikte NBA 2K’nın “Yeni Hanedanına” seçilmek çok heyecan verici, oyun oynamak istediğimde NBA 2K serisi daima ilk seçeneğim olmuştur” dedi.

NBA 2K13’ün kapak yıldızlarından biri olmak bir hayalimin daha gerçekleşmesi anlamına geliyor diyen Derrick Rose, NBA 2K10’dan beri 2K Sports ile birlikte çalışıyorum ve bu kapakta Michael Jordan’dan sonra yer alan son Chicago Bulls oyuncusu olmaktan büyük gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

Üçü de son derece etkileyici bir kariyere sahip olan genç yıldızlar Rose, Durant ve Griffin NBA’de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Üç oyuncu da zamanında NBA Yılın Çaylağı ödülünü kazanmış, toplam sekiz kez All-Star kadrosuna çağrılmış, üç sayı krallığı kazanmış ve bir de En Değerli Oyuncu ödülüne ulaşmış isimler.

Günümüz NBA’inde bir çok genç süperstar olduğuna dikkat çeken 2K Sports Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jason Argent, “NBA 2K13 kapağı için NBA’I en iyi temsil edecek üç inanılmaz sporcuyu seçtik. NBA 2K kapağına Jordan, Magic ve Bird’den sonra en çok yakışacak oyuncuların Blake, Derrick ve Kevin olduğu son derece açıktı” diye konuştu.

Bir 2K Sports stüdyosu olan Visual Concepts tarafından geliştirilen NBA 2K13 5 Ekim 2012’de ise tüm dünyada piyasada olacak. Oyunun Wii U versiyonu da tatil döneminde oyuncularla buluşacak.

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!