-->
Xbox 360’ın İçerisindeki Kokain İle Yakalandı!

4 Mayıs Cuma günü El Paso polisi çok ilginç bir olayla karşılaştılar. Uyuşturucu kaçakçıları değişik yöntemler ararken kendilerine bu kez Xbox 360 konsolunu seçtiler. Texas’ta Carlos Valenzuela ismindeki kişi eski model Mercedes Benz ile kavşaktan sinyal vermeden dönüp geçince, polis arabayı durdurarak arama yapmak istedi. El Paso polisi tarafından K9 köpekler ile yapılan aramada önce […]

07.05.2012 | ulasufuk

4 Mayıs Cuma günü El Paso polisi çok ilginç bir olayla karşılaştılar. Uyuşturucu kaçakçıları değişik yöntemler ararken kendilerine bu kez Xbox 360 konsolunu seçtiler.

Texas’ta Carlos Valenzuela ismindeki kişi eski model Mercedes Benz ile kavşaktan sinyal vermeden dönüp geçince, polis arabayı durdurarak arama yapmak istedi. El Paso polisi tarafından K9 köpekler ile yapılan aramada önce bir çanta içinde kokain bulundu. Kokainin içinde bulunduğu çantada Xbox 360 konsolu göze çarparken, Xbox 360’ın içerisinin açılması ile de toplam 1.8 kg ağırlığında iki adet kokain paketi daha ele geçirildi.

Carlos Valenzuela, uyuşturucu taşımak ve sevkiyatını yapmaktan 25.000 dolar para cezasına çarptırıldı.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!