-->
Vampir RPG Oyunu “Dark” Duyuruldu + İlk Ekran Görüntüleri

Kalpyso Media ve Realmforge Studios, PC ve konsollar için vampir RPG oyunu duyurdu. “Dark” isimli oyun 2013 yılının ilk çeyreğinde PS3,Xbox 360 ve PC için piyasalarda olacak. Eric Bane adlı bir vampiri yönteceğimiz oyunda, ana karakterimiz bir gün uyandığında kendini vampirlerle dolu bir barda bulur. Geçmişine dair hiçbirşey hatırlamayan, hafızasını kaybeden Eric Bane, oyunda kim […]

05.05.2012 | mrcappola

Kalpyso Media ve Realmforge Studios, PC ve konsollar için vampir RPG oyunu duyurdu. “Dark” isimli oyun 2013 yılının ilk çeyreğinde PS3,Xbox 360 ve PC için piyasalarda olacak.

Eric Bane adlı bir vampiri yönteceğimiz oyunda, ana karakterimiz bir gün uyandığında kendini vampirlerle dolu bir barda bulur. Geçmişine dair hiçbirşey hatırlamayan, hafızasını kaybeden Eric Bane, oyunda kim olduğunu ve geçmişini anımsamak için uğraşacak.

Karakterimiz, karanlık ve modern bir dünyada güçlü vampir yeteneklerini kullanarak savaşacak. 5-6 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Köln kentindeki Role Play Convention’da oynanabilir olacak Dark’ın ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz: 

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

 

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!