-->
Ubisoft, Assassin’s Creed III’ün E3 2012 Sunumu İçin Yeni Bir Video Yayınladı

E3 2012 fuarında Assassin’s Creed 3’ün sunumuna sıkı bir şekilde hazırlanan Ubisoft ekibi, fuar için yeni bir video yayınladı. Tapınakçılar ile Amerikanların arasındaki savaşın konu alınacağı ve Connor isimli karakteri kontrol edeceğimiz Assassin’s Creed III, PS3,Xbox 360,PC ve Wii U platformlarında 31 Ekim’de çıkış yapacak. Alex Hutchinson, Steven Masters, Philippe Bergeron, Brianna Code, Aleissia Laidacker, Roger […]

25.05.2012 | ulasufuk

E3 2012 fuarında Assassin’s Creed 3’ün sunumuna sıkı bir şekilde hazırlanan Ubisoft ekibi, fuar için yeni bir video yayınladı.

Tapınakçılar ile Amerikanların arasındaki savaşın konu alınacağı ve Connor isimli karakteri kontrol edeceğimiz Assassin’s Creed III, PS3,Xbox 360,PC ve Wii U platformlarında 31 Ekim’de çıkış yapacak.

Alex Hutchinson, Steven Masters, Philippe Bergeron, Brianna Code, Aleissia Laidacker, Roger Mendoza, Jonathan Cooper, Corey May, Tchae Measroch, David Wilkinson olmak üzere yapım ekibinden birçok ismin görüşüne yer verilen videoda, Motion Capture çalışmalarına da görme şansı buluyoruz.. Ekibin sunum videosunu ilk defa izlediği sahneye ve bitiminde coşkulu alkışlarına şahit olduğumuz videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Nintendo, geçtiğimiz günlerde yaptığı kazanç açıklamasında Switch konsolunun satış rakamlarını da paylaştı.


Nintendo hayranları için müjdeli haber!


EA SPORTS FC 24 Ultimate Team modunda yer alan kırmızı-beyaz formaya global olarak erişilebiliyor


Türkiye teknoloji perakendeciliğinin ve e-ticaretin öncü markası Teknosa, Anneler Günü hediyelerinin, annelerin içgörüsüyle alınması gerektiğine vurgu yapan bir reklam filmine imza attı.