-->
Tomb Raider, Ertelendi!

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve merakla beklenen aksiyon macera oyunu Tomb Raider ertelendi. Crystal Dynamics’in resmi sitesinde yer alan iletişim kısmında 2012 yılının sonbaharında çıkması beklenen oyunun, 2013’ün ilk çeyreğine ertelendiği duyuruldu. Yapımcılar, erteleme sebebi olarak, daha kaliteli ve kariyerlerinin en iyi yapımını ortaya koymak istediklerini, oyunculara özel deneyim yaşatmak için bu kararı aldıklarını belirtti. […]

14.05.2012 | ulasufuk

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve merakla beklenen aksiyon macera oyunu Tomb Raider ertelendi. Crystal Dynamics’in resmi sitesinde yer alan iletişim kısmında 2012 yılının sonbaharında çıkması beklenen oyunun, 2013’ün ilk çeyreğine ertelendiği duyuruldu.

Yapımcılar, erteleme sebebi olarak, daha kaliteli ve kariyerlerinin en iyi yapımını ortaya koymak istediklerini, oyunculara özel deneyim yaşatmak için bu kararı aldıklarını belirtti. Devamında ise bu kararın doğru bir karar olduğunu ve oyuncuların bundan şüphe duymamasını, Tomb Raider’ın mükemmel olacağını da sözlerine ekledi. Ayrıca, iletişim menajeri Darrell Gallagher ise E3 2012 fuarında oyun için yeni bilgi ve görsellerin verileceğini açıkladı.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!