-->
Street Fighter’ın 25.Yılına Özel Koleksiyon Seti Duyuruldu!

Capcom, Street Fighter’ın 25.yılına özel hazırladığı bir koleksiyon setini duyurdu. Yine serinin 25.yılına özel bir tunuva da gerçekleştirileceği açıklanırken, bununla ilgili bir tarih verilmedi. PS3 ve Xbox 360 için 18 Eylül’de 150$ fiyat etiketiyle satışa çıkacak Collector’s Set’te;  Super Street Fighter IV Arcade Edition (indirilebilir içerikleri de dahil) , Street Fighter X Tekken (indirilebilir içerikleri de dahil), Street […]

24.05.2012 | ulasufuk

Capcom, Street Fighter’ın 25.yılına özel hazırladığı bir koleksiyon setini duyurdu. Yine serinin 25.yılına özel bir tunuva da gerçekleştirileceği açıklanırken, bununla ilgili bir tarih verilmedi.

PS3 ve Xbox 360 için 18 Eylül’de 150$ fiyat etiketiyle satışa çıkacak Collector’s Set’te;  Super Street Fighter IV Arcade Edition (indirilebilir içerikleri de dahil) , Street Fighter X Tekken (indirilebilir içerikleri de dahil), Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Street Fighter 3 Third Strike Online Edition, 2 tane anime film, Street Fighter’ın tüm animasyon serileri, 11 tane müzik CD’si, sanat kitabı, Ryu kemeri, Ryu figürü ve bir adet doküman yer alacak.

Street Fighter’ın 25. Yıldönümüne özel olarak hazırlanan Collector’s Set’in yayınlanan görseline aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!