-->
StarHawk İçin Çıkacak Tüm Harita Paketleri Ücretsiz Olacak!

Lightbox Interactive, Playstation Blog’dan yaptığı duyuruyla PS3’e özel olarak geliştirilen ve uzay savaşlarını konu alan StarHawk’ın multiplayer modu için çıkacak olan tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. StarHawk için çıkacak tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıklamaktan gurur duyduklarını belirten Lightbox Interactive’in sahibi Dylan Jobe, bu duyuruya inanamayanlar için “Evet,evet yanlış duymadınız, Bedava” sözlerini ekledi. İlk […]

09.05.2012 | ulasufuk

Lightbox Interactive, Playstation Blog’dan yaptığı duyuruyla PS3’e özel olarak geliştirilen ve uzay savaşlarını konu alan StarHawk’ın multiplayer modu için çıkacak olan tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıkladı.

StarHawk için çıkacak tüm harita paketlerinin ücretsiz olacağını açıklamaktan gurur duyduklarını belirten Lightbox Interactive’in sahibi Dylan Jobe, bu duyuruya inanamayanlar için “Evet,evet yanlış duymadınız, Bedava” sözlerini ekledi.

İlk harita paketi için taslak çalışmalarının başladığı ve Cypress isimli bir gezegen olacağı belirtilirken, yayınlanan görsele aşağıdan bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.