-->
Starcraft GGcUp II Turnuvası’nın Büyük Finalinde Nefesler Tutuldu, Parmaklar Çalıştı!

Starcraft tutkunlarını karşı karşıya getiren Saturn Taksim Starcraft GGcUp II Turnuvası finali, heyecanlı dakikalara sahne oldu. Saturn Taksim mağazası tarafından geleneksel hale getirilen, Türkiye’de sadece Saturn tarafından offline ortamda finali yapılan Starcraft GGcUp II Senior Turnuvası’nda, oyunsever gençler bilgisayarlarının başından kalkıp, Saturn Taksim’de seyircilerin karşısında kapıştı. Saturn Taksim GGcUp II Senior Turnuvası’nın 26 Mayıs Cumartesi […]

28.05.2012 | ulasufuk

Starcraft tutkunlarını karşı karşıya getiren Saturn Taksim Starcraft GGcUp II Turnuvası finali, heyecanlı dakikalara sahne oldu. Saturn Taksim mağazası tarafından geleneksel hale getirilen, Türkiye’de sadece Saturn tarafından offline ortamda finali yapılan Starcraft GGcUp II Senior Turnuvası’nda, oyunsever gençler bilgisayarlarının başından kalkıp, Saturn Taksim’de seyircilerin karşısında kapıştı.

Saturn Taksim GGcUp II Senior Turnuvası’nın 26 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen büyük finali macera dolu dakikalara sahne oldu. Dünyanın çeşitli yerlerindeki oyun turnuvalarında ülkemizi temsil eden finalistler, Saturn Taksim’de ter döktüler.

Saturn Taksim ve www.starcraftturkiye.com işbirliği ile gerçekleştirilen, online etabı 19 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilen Saturn Taksim GGcUp II Turnuvası’nda finale kalan 8 yarışmacı, gözler önünde kıyasıya yarıştı.

Büyük finalin galibi Sleeep oldu!

26 Mayıs Cumartesi büyük final heyecanı yaşayan Saturn Taksim GGcUp II Senior Turnuvası finalistlerinden bazıları, oyunu küçük bir hatayla kaybedip üzülürken, bazıları ise Starcraft’ı oynayan herkesin yaşadığı gibi ellerinin terleyip mouse’a yapışmasını engelleyemedi.

Almanya, İzmir, Ankara gibi Dünya’nın dört bir yanından gelerek Saturn Taksim’de buluşan Türkiye’nin en iyi 8 finalistinin kıyasıya yarıştığı Saturn Taksim GGcUp II SenioR Turnuvası’nın şampiyonu İstanbul’dan Turushan Aktay (Sleeep) oldu. Başarısını doğru stratejiye bağlayan, geçen yılın üçüncüsü Sleeep, Apple Macbook Pro kazandı.

Kupaların ve hediyelerin Saturn Taksim Mağaza Müdürü Jan Mitilyan tarafından verildiği turnuvada, SenioR 2’ncisi Almanya’dan Engin Emil (eNjiin) Intel’den ULTRABOOK, SenioR 3’üncüsü İstanbul’dan Ulaş Nuhoğlu (Uliking) Asus EeePadTransformer Prime TF201 Tablet bilgisayar, SenioR 4’üncüsü Tekirdağ’dan Gökhan Kızılkaya (Seksyzerg) LG OPTIMUS ONE P503 Akıllı telefon ve Braun 7 Serisi760-1 CC traş makinesi, SenioR 5’incisi İstanbul’dan Harun Küçüksüslü (Untouchapple) SSDNow V-Series SSD Harddisk ve LogitechDriving Force™ GT direksiyon, SenioR 6’ncısı İstanbul’dan Emre Cihan (stY mufduu) Razer R3M1 klavye Mouse oyun Seti ve AsusENGTS450 anakart, SenioR 7’ncisi Ankara’dan Berkay Erbaş (Zerghamdi) Samsung BD-D5100 blu-ray ve Verbatim53029 harici HDD, SenioR 8’incisi İstanbul’dan Murat Çubuktepe (Auroriela) ise Verbatim53029 Harici HDD ve KingstonWi-drive kablosuz HDD ödülleri ile buluştu.

Bilkom, Logitech, Intel, Epson, Toshiba, A4 Tech’in ürün ve TT Esports ise ekipman sponsoru olarak yer aldığı GGcUp Turnuvası’nda, sadece finalistler değil, online oyun tutkunları da mağaza içerisinde kurulan özel alanda heyecan dolu dakikalar yaşadı. 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!