-->
Sony, Beyaz Vita’yı Avrupa’ya Getirmeyi Düşünmüyor

Sony Computer Entertainment Europe, PS Vita için duyurulan 28 Haziran’da Japonya’da satışa çıkacak Kristal beyazı modelini Avrupa’ya getirmeyeceklerini açıkladı. Sony Computer Entertainment Europe açıklamasında, PS Vita’nın kristal beyaz modelini Avrupa’ya getirme gibi bir plan ve düşüncelerinin olmadığını, fakat kullanıcıların beyaz konsolu taleplerini gözlemleyeceklerini ve ne kadar istendiği ile ilgili gelen olumlu sonuçları değerlendireceklerini belirtti. Sony, yine […]

09.05.2012 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment Europe, PS Vita için duyurulan 28 Haziran’da Japonya’da satışa çıkacak Kristal beyazı modelini Avrupa’ya getirmeyeceklerini açıkladı.

Sony Computer Entertainment Europe açıklamasında, PS Vita’nın kristal beyaz modelini Avrupa’ya getirme gibi bir plan ve düşüncelerinin olmadığını, fakat kullanıcıların beyaz konsolu taleplerini gözlemleyeceklerini ve ne kadar istendiği ile ilgili gelen olumlu sonuçları değerlendireceklerini belirtti.

Sony, yine de kullanıcıların  isteğine göre getirebilecekleri ile ilgili açık kapı bırakmış. Bakalım belki de talepler doğrultusunda beyaz Vita’yı Avrupa’da da görürüz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!