-->
Saturn Taksim Starcraft GGcUp SenioR Turnuvasına Kayıt İçin Son Günler!

Büyük Final 26 Mayıs’ta Saturn Taksim’de… Saturn Taksim ve StarCraft Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilecek GGcUp Turnuvası için kayıtlar bitmek üzere! Online etabı tamamlanan Saturn Taksim GGcUp-Oscar Turnuvası’nın ardından, 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Senior elemeleri sonrası büyük finali 26 Mayıs’ta Saturn Taksim’de oynanacak Saturn Taksim GGcUp SenioR Turnuvası’nın kayıtları 19 Mayıs saat 18:00’de sona erecek. Saturn Taksim […]

16.05.2012 | ulasufuk

Büyük Final 26 Mayıs’ta Saturn Taksim’de…

Saturn Taksim ve StarCraft Türkiye işbirliği ile gerçekleştirilecek GGcUp Turnuvası için kayıtlar bitmek üzere! Online etabı tamamlanan Saturn Taksim GGcUp-Oscar Turnuvası’nın ardından, 19 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Senior elemeleri sonrası büyük finali 26 Mayıs’ta Saturn Taksim’de oynanacak Saturn Taksim GGcUp SenioR Turnuvası’nın kayıtları 19 Mayıs saat 18:00’de sona erecek.

Saturn Taksim GGcUp SenioR Turnuvası’nın 19 Mayıs saat 18:00’de online platformda gerçekleşecek elemelerinin ardından, takipçiler ve 8 finalist 26 Mayıs Cumartesi Saat 12:00’da Saturn Taksim mağazasında SenioR finali için bir araya gelecek. Tüm oyun severlere açık olacak turnuva, starcraftturkiye.com/tv adresinden de canlı yayın olarak takip edebilecek.

Turnuvayı takip etmek,kayıt olmak ve detaylar için ggcupturkiye.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Ankara, İzmir ve Bursa’daki oyun severler Starcraft Serisi’yle, turnuvayı hep birlikte izleyecekler. Ayrıntılar starcraftturkiye.com/stcraft adresinde.

Saturn Taksim GGcUp Turnuvası’nda büyük finalin hediyeleri…

Saturn Taksim GGcUp – SenioR Turnuvası’nda kazananları bekleyen ödüller ise şöyle; SenioR 1’incisine Apple Macbook Pro, SenioR 2’ncisine Intel’den ULTRABOOK SenioR 3’üncüsüne Asus EeePadTransformer Prime TF201, SenioR 4’üncüsüne LG OPTIMUS ONE P503 ve Braun 7 Serisi760-1 CC, SenioR 5’incisine SSDNow V-Series ve LogitechDriving Force™ GT, SenioR 6’ncısına Razer R3M1 Set ve AsusENGTS450, SenioR 7’ncisine Samsung BD-D5100 ve Verbatim53029, SenioR 8’incisine Verbatim53029 ve KingstonWi-drive, SenioR 9’uncusuna EpsonStylus Sx235W ve Asus P5P41 hediye edilecek.

Kayıt için : www.ggcupturkiye.com

Saturn mağazalarının adreslerine www.saturn.com.tr sitesinden ulaşabilirsiniz.

 




Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.