-->
Prototype 2’nin İlk DLC’si Yayınlandı + Çıkış Videosu

Radical Entertainment tarafından geliştirilen ve 24 Nisan’da çıkış yapan Prototype 2’nin ilk indirilebilir içeriği olan “Colossal Mayhem” DLC’si satışa sunuldu. Oyunu Collector’s Edition olarak alanlar için ücretsiz, normal sürümünü satın alanlar için 4.99$ fiyat etiketine sahip 5.79 MB boyutundaki DLC, karakterimize yeni dış görünümler, güçler ve yenilikler ekleyecek. Oyuna eklenecek özellikleri sıralayacak olursak skinler, Heller […]

10.05.2012 | ulasufuk

Radical Entertainment tarafından geliştirilen ve 24 Nisan’da çıkış yapan Prototype 2’nin ilk indirilebilir içeriği olan “Colossal Mayhem” DLC’si satışa sunuldu.

Oyunu Collector’s Edition olarak alanlar için ücretsiz, normal sürümünü satın alanlar için 4.99$ fiyat etiketine sahip 5.79 MB boyutundaki DLC, karakterimize yeni dış görünümler, güçler ve yenilikler ekleyecek. Oyuna eklenecek özellikleri sıralayacak olursak skinler, Heller Test Subject Skin, Infected Heller Skin, Infantry Heller Skin, güçler, Warp Vortex, Anti Gravity, Air Time, karakterimize gelecek yenilik ise Thermobaric Boomstick.

Bununla birlikte oyunun ikinci indirilebilir içeriği olacak “Excessive Force Pack” de ortaya çıktı. 29 Mayıs tarihinde yayınlanacağı söylenen bu DLC’de yine karakterimize çeşitli güçler,dış görünümler ve yenilikler ekleyecek. Oyuna eklenecek özellikleri sıralayacak olursak skinler, Armored Heller, Agile Armor Alex Mercer, Zombie Mercer , güçler, Shockwave, Chaos Creator Mode, Medusa’s Wrath, karakterimize gelecek yenilik ise Viral Infector Grenade Launcher.

Colossal Mayhem DLC’si için bir de çıkış videosu yayınlandı.Aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!