-->
Ödüllü Oyun Serisi, Sadece PlayStation®3 İçin Geliştirilen God of War: Ascension™ İle Bir Defa Daha Yükselişe Geçiyor

Sony Computer Entertainment Worldwide Santa Monica Stüdyosu tarafından sadece PlayStation®3’e özel olarak geliştirilen God of War: Ascension™, bugüne kadar dünya çapında milyonlar satan efsane serinin başlangıcını işliyor. Oyunda, Kratos’un günahlarından arınmasının duygusal hikayesi anlatılırken, rekabetçi çoklu oyuncu deneyimi de yeniden tanımlanıyor. (07.05.2012 – İstanbul) – Sony, tüm dünyada milyonlarca adet satan God of War® oyun […]

07.05.2012 | ulasufuk

Sony Computer Entertainment Worldwide Santa Monica Stüdyosu tarafından sadece PlayStation®3’e özel olarak geliştirilen God of War: Ascension™, bugüne kadar dünya çapında milyonlar satan efsane serinin başlangıcını işliyor. Oyunda, Kratos’un günahlarından arınmasının duygusal hikayesi anlatılırken, rekabetçi çoklu oyuncu deneyimi de yeniden tanımlanıyor.

(07.05.2012 – İstanbul) – Sony, tüm dünyada milyonlarca adet satan God of War® oyun serisinin en son bölümünün sadece PlayStation®3 (PS3™) için piyasaya sürülmesinin planlandığını açıkladı. Sony Computer Entertainment Worldwide Studios’un (SCE WWS) Santa Monica Stüdyosu tarafından geliştirilen God of War: Ascension™, bir yandan Kratos’un günahlarından arınmasının duygusal hikayesini sunarken, diğer yandan da içinde Ares’e olan bağlarından kurtularak özgürlüğüne kavuşma arzusunu doğuran öfkenin ortaya çıkışının detaylarını veriyor. Destansı sinematik hikaye anlatımı, kemiklerinize kadar hissedeceğiniz savaşlar ve son derece etkileyici anların yanı sıra aralarında yenilenmiş bir savaşma sistemi ile God of War’ın meşhur acımasız oyun deneyimi ve büyük ölçekli savaşlarını bir araya getiren yepyeni bir çevrimiçi çoklu oyuncu modunun da bulunduğu birçok geliştirilmiş özellik ile bugüne kadar hiç olmadığı kadar yoğun bir rekabet deneyimi yaşamanız sağlanıyor.

SCE WWS Santa Monica Stüdyoları God of War: Ascension Oyun Direktörü Todd Papy, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Bugüne kadar her God of War oyunu, seriyi bir adım öteye taşımayı başardığından, serinin bu oyunu için de çıta epey yükselmiş durumda. Ancak, bundan önceki bölümlerin aksine, oyunun hayranlarının bugüne kadar hiç görmedikleri Kratos’un acılarla dolu geçmişine ve ruhuna daha derin bir bakış sunuyoruz. Artırılmış oynanabilirlik, ağızları açık bırakacak görseller ve yeni çevrimiçi çoklu oyuncu modu ile getirdiğimiz rekabetçi oynama becerisini de içinde barındıran God of War: Ascension’ın, oyunun hayranlarına sabırsızlıkla bekledikleri her şeyi ve daha fazlasını vereceğinden hiçbir şüphem yok.”

God of War’da bir ilk: Rekabeti çoklu oyunculu savaşlarda yaşayın

Bir God of War oyununda ilk defa, oyuncular, serinin acımasız savaşları ve ölçeğini eşsiz bir oyun oynama deneyimi ile birleştiren çevrimiçi veya çevrimdışı çoklu oyunculu savaşlarda rekabet edebiliyor. Tek oyunculu mücadelenin en önemli özelliklerinin üzerine kurulan bu yepyeni seçenek, sekize kadar oyuncuyu içine alabildiği gibi, kişiselleştirilebilen avatarlı savaşçılar, zırh ve silah tipleri ile birlikte çeşitli çoklu oyuncu modları da sunuyor. Oyuncular, Zeus, Ares, Poseidon veya Hades olmak üzere dört efsanevi Yunan tanrısından birinin safına geçerek, yeni kişiselleştirme seçeneklerini açmak için onların rızasını kazanma imkanına sahip olacak.

Yeni savaş ve silah sistemi ile çok ayrıcalıklı bir teknolojinin eseri

En yeni görsel teknolojilerden yararlanan Santa Monica Stüdyoları ekibi oyun oynama deneyimine belirgin bir gerçekçilik katılmasında önemli bir aşama kaydetti. God of War: Ascension™ yenilenmiş bir savaşma ve silah sistemi, mini oyunlar ve yeni karmaşık bilmecelerin yanı sıra Kratos’u ile içinde bulunduğu çevreyi gerçekten hayata geçiren akıcı, gerçeğinden arksız karakterler, dinamik ışıklandırma efektleri ve dünyayı değiştiren senaryolar sunuyor.

Spartalı savaşçı Kratos ile maceraya hazır olun

Yunan mitolojisinin dünyasında geçen God of War: Ascension™, oyuncuların kendisini tanrı Ares’e bağlayan kan yeminini bozmanın bir yolunu bulan eski Spartalı savaşçı Kratos rolüne soyunmasına imkan veren destansı bir macera sunuyor. Kandırılarak eşi ve çocuğunu öldürmeye ikna edildikten altı ay sonra, genç Kratos yaşayan lanetliler için devasa boyutlardaki bir hapishanede, Yılan Saçan Tanrıçalar ile birlikte cinnet dolu bir yaşama mahkum edilmiştir. Delilikle mücadele eden ve Ares’e olan bağını kırarak, ondan ailesinin ölümünde oynadığı rolün intikamını almak için ihtiyaç duyduğu zihin berraklığını kazanmaya çalışan Kratos’un iradesi de sınırlarına kadar zorlanıyor. Çift zincirli kılıçlar ile donanan Kratos’un, amansız günahlarından arınma arayışında bir yandan mitolojinin en karanlık yaratıkları ile mücadele ederken, diğer yandan da çetrefil bilmeceleri çözmesi gerekiyor.

Destansı bir tek oyunculu hikaye modunun yanı sıra derin, yenilikçi bir çoklu oyuncu deneyimi de sunan bir aksiyon-macera oyunu God of War: Ascension™ hakkında daha fazla bilgi için www.GodofWar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orijinal Erangel haritası nostaljik grafikler ve eski oyun dengeleriyle yalnızca iki haftalığına sizlerle.


LG’nin Mayıs ayı itibariyle Türkiye pazarına sunacağı 2024 Serisi 83, 77 ve 65 inç G4 ve 83 inç C4 modelleri, LG Online Mağaza’ya özel LG StandbyME veya LG GX Soundbar hediye fırsatıyla ön siparişe açılıyor.


Aktör Abubakar Salim’in duygu dolu bir özlem hikayesi olarak nitelendirdiği oyun, Metroidvania türünden ilham alan, eğlenceli ve zorlu bir mücadele sunuyor


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!