-->
Modern Warfare 3’ün Yeni Haritaları Sanctuary ve Foundation’ın PS3 İçin Çıkış Tarihi

Infinity Ward’un FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3’ün harita paketleri bildiğiniz gibi ilk olarak Xbox 360 için çıkıyor. Nisan ayının başında Xbox 360 için çıkış yapan Modern Warfare 3 haritaları Sanctuary ve Foundation’ın PS3 çıkış tarihi sonunda açıklandı. Call of Duty Elite’in Twitter hesabından yapılan duyuruda 10 Nisan’da X360 platformunda Call of Duty […]

08.05.2012 | ulasufuk

Infinity Ward’un FPS oyunu Call of Duty: Modern Warfare 3’ün harita paketleri bildiğiniz gibi ilk olarak Xbox 360 için çıkıyor. Nisan ayının başında Xbox 360 için çıkış yapan Modern Warfare 3 haritaları Sanctuary ve Foundation’ın PS3 çıkış tarihi sonunda açıklandı.

Call of Duty Elite’in Twitter hesabından yapılan duyuruda 10 Nisan’da X360 platformunda Call of Duty Elite üyeleri için yayınlanan haritalar tam 1 ay sonra 10 Mayıs’ta PS3 platformunda Call of Duty Elite Premium üyelerine indirilmeye sunulacağı belirtildi.

Daha önce Modern Warfare 3’ün şimdiye kadar çıkmış bütün DLC’lerinin Modern Warfare 3 Content Collection #1 adı altında 8 Mayıs’ta yani bugün PC’lere çıkış yapacağını da hatırlatalım. DLC,dört yeni multiplayer haritası ve iki yeni Spec Ops görevini içinde barındıracak.



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!