-->
Max Payne 3’ün Multiplayer Modundan İkinci Oynanış Videosu

Rockstar Games’in bu yılki bombası Max Payne 3’ün multiplayer modlarının detaylandırıldığı video serisinin 2.bölümü yayınlandı. Max Payne 3’de yer alan Gang Wars modunun ön planda olduğu videoda, iki çetenin beş bölüm süren çatışmalarına ve her bölümdeki farklı oynanışlara şahit oluyoruz. Diğer değinilen nokta iste Vendetta özelliği oluyor. İntikam almak olarak da düşünebileceğimiz bu olayda, bizi […]

04.05.2012 | ulasufuk

Rockstar Games’in bu yılki bombası Max Payne 3’ün multiplayer modlarının detaylandırıldığı video serisinin 2.bölümü yayınlandı.

Max Payne 3’de yer alan Gang Wars modunun ön planda olduğu videoda, iki çetenin beş bölüm süren çatışmalarına ve her bölümdeki farklı oynanışlara şahit oluyoruz. Diğer değinilen nokta iste Vendetta özelliği oluyor. İntikam almak olarak da düşünebileceğimiz bu olayda, bizi iki kez öldüren birini öldürüsek, normal deneyim puanının çok fazlasını kazanabileceğiz.

Kendi çetemizi kurabileceğimiz oyunun, Bullet Time ve çeteleri de gördüğümüz bir çok özelliğe yer verilen multiplayer videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!