-->
LG İle “Gerçek Oyun Deneyimi” Başlıyor!

LG Electronics, oyunseverleri Marmara Forum AVM’de 15 Mayıs – 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Gerçek Oyun Deneyimi’ aktivitesine davet ediyor. LG Electronics’in Facebook sayfasını beğenen (facebook.com/LGTurkiye) oyun tutkunları, yarışmaya katılma şansı elde edecek. Araba yarışında birinci ve ikinci ayların sonunda birinci gelen oyunseverler, 32LM611S 3D TV ile ödüllendirilecek. İkinci olan yarışmacılar LG HB1100RE Blu-Ray ev […]

17.05.2012 | ulasufuk

LG Electronics, oyunseverleri Marmara Forum AVM’de 15 Mayıs – 15 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Gerçek Oyun Deneyimi’ aktivitesine davet ediyor.


LG Electronics’in Facebook sayfasını beğenen (facebook.com/LGTurkiye) oyun tutkunları, yarışmaya katılma şansı elde edecek. Araba yarışında birinci ve ikinci ayların sonunda birinci gelen oyunseverler, 32LM611S 3D TV ile ödüllendirilecek. İkinci olan yarışmacılar LG HB1100RE Blu-Ray ev sinema sistemi, üçüncü gelen yarışmacılar da LG scanner mouse almaya hak kazanacak. Yarışma kapsamında oyun tutkunları ayrıca her hafta yapılacak futbol turnuvalarında LG DVD Player kazanma şansı da elde edecek.

Oyun meraklılarına benzersiz bir deneyim sunan LG Cinema 3D Smart TV’ler mükemmel 3D görüntünün yanı sıra Dual Play fonksiyonuna da sahip. Dual Play sayesinde kullanıcılar iki kişilik oyunları ekran bölünmeden tam ekranda oynayabiliyor. Ekran bölünmeleri söz konusu olmadığı için oyunlar çok daha heyecanlı bir hale geliyor. LG Dual Play fonksiyonu iki ayrı görüntüyü iki farklı gözlük ile aynı ekran üzerinden kullanıcıya iletebiliyor.

Tarih: 15 Mayıs – 15 Temmuz

Yer: Marmara Forum AVM, Zemin Kat-Danışma Karşısı

Yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye www.lg.com/tr, facebook.com/LGTurkiye ve www.lgmaksimumoyundeneyimi.com adreslerinden ulaşılabilir.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.