-->
İngiltere’nin Yeni Lideri, Ghost Recon: Future Soldier

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı. Listeye baktığımızda Ghost Recon: Future Soldier‘ı İngiltere’nin zirvesinde görüyoruz. Geçtiğimiz haftanın lideri Max Payne 3’ün ikinci, Dragon’s Dogma’nın da üçüncü sırada yer aldığı 26 Mayıs ile biten haftada İngiltere’de en çok satan 10 oyuna aşağıdan bakabilirsiniz: Ghost Recon: Future Soldier Max Payne 3 […]

28.05.2012 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde geçtiğimiz hafta en çok satılan oyunların listesi açıklandı.

Listeye baktığımızda Ghost Recon: Future Soldier‘ı İngiltere’nin zirvesinde görüyoruz. Geçtiğimiz haftanın lideri Max Payne 3’ün ikinci, Dragon’s Dogma’nın da üçüncü sırada yer aldığı 26 Mayıs ile biten haftada İngiltere’de en çok satan 10 oyuna aşağıdan bakabilirsiniz:

  1. Ghost Recon: Future Soldier
  2. Max Payne 3
  3. Dragon’s Dogma
  4. DiRT Showdown
  5. FIFA 12
  6. Sniper Elite V2
  7. Modern Warfare 3
  8. Prototype 2
  9. Diablo III
  10. FIFA Street

 



Popüler Haberler


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!