-->
Hitman: Sniper Challenge İnceleme

Oyundaki Leaderboard ekranı sayesinde bir oyunda elde ettiğiniz en yüksek puanı arkadaşlarınız ile karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca dünya sıralamasının da gösterildiği bir diğer sıralamada en iyi on puanı takip edebilirsiniz. Grafiksel detaylara da değinmek gerekirse çok sınırlı bir alana hapsedilmiş olsak da etraftaki görsel detaylar, kaplamaların kalitesi, ışık efektlerinin başarılı uygulaması ve oyun içi sunumdaki başarılı görsellik […]

30.05.2012 | ulasufuk

Oyundaki Leaderboard ekranı sayesinde bir oyunda elde ettiğiniz en yüksek puanı arkadaşlarınız ile karşılaştırabilirsiniz. Ayrıca dünya sıralamasının da gösterildiği bir diğer sıralamada en iyi on puanı takip edebilirsiniz.

Grafiksel detaylara da değinmek gerekirse çok sınırlı bir alana hapsedilmiş olsak da etraftaki görsel detaylar, kaplamaların kalitesi, ışık efektlerinin başarılı uygulaması ve oyun içi sunumdaki başarılı görsellik oldukça beğenimi kazandı. Oyunu her oynadığınızda size tadımlık olarak sunulan Hitma: Absolution’a ait ara videolar ise anlık heyecan patlaması yaşamanıza neden oluyor. Oyunun sesleri konusunda ise söylenebilecek çok bir şey yok gibi. Arka fonda oyuna başlarken size direktifleri veren ablanın emrivaki ses tonu biraz demode gelse de, keskin nişancı modunda baktığınız bölgeye göre seslerin ve konuşmaların değişmesi gibi ilginç detaylar ise olumlu bir ayrıntı olmuş.

Nihayete gelirsek Hitman serisi bomba gibi geliyor diyebilirim. Ajan 47’nin ilk ayak sesleri olan Hitman: Sniper Challenge, ana oyunu ön sipariş olarak almaya kesinlikle değecek bir yapım olmuş. Süresinin kısalığı sizleri yanıltmasın, oyundaki tüm challengeları alabilmek ve tüm kilitli özellikleri açabilmek için birkaç saatinizi harcamanız gerekiyor. Bu süre de bir hediye için fazla bonkörlük sayılabilir. Tüm bu nedenlerden dolayı heyecanla beklenen ana oyunu şimdiden satın alıp, alıştırmalara başlamakta fayda var…
 

   



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!