-->
God of War: Ascension’un Beklenen Müthiş Videosu

Muhteşem fragmanını izlediniz mi? God of War: Ascension™ geliyor Destansı yeni bir God of War® macerasında Spartalı savaşçı Kratos’un kökenlerini keşfetmeye hazır olun. Sony, oyunun baştan çıkarıcı fragmanı aracılığıyla serinin en iddialısı olan God of War: Ascension™  oyununu tüm meraklılarının beğenisine sunuyor. (30.04.2012 – İstanbul) – God of War® hayranları, kötü şöhretli Spartalı savaşçı Kratos’un, PlayStation®3’e dönmeye […]

01.05.2012 | ulasufuk

Muhteşem fragmanını izlediniz mi?

God of War: Ascension™ geliyor

Destansı yeni bir God of War® macerasında Spartalı savaşçı Kratos’un kökenlerini keşfetmeye hazır olun. Sony, oyunun baştan çıkarıcı fragmanı aracılığıyla serinin en iddialısı olan God of War: Ascension™  oyununu tüm meraklılarının beğenisine sunuyor.

(30.04.2012 – İstanbul) – God of War® hayranları, kötü şöhretli Spartalı savaşçı Kratos’un, PlayStation®3’e dönmeye hazırlanışını kutluyor. Özel tanıtımı ile yayınlanacak olan God of War: Ascension™, beklenen oyunun çıkışını da resmen açıklamış oluyor.

Serinin bugüne kadar hazırlanmış en iddialı God of War® macerası olan God of War: Ascension™, bizi her şeyin başladığı yere geri götürüyor. Kratos’un, artık efsanevi bir hal alan özgürlük arayışında ilk adımlarını atarken kökenlerini keşfetmenize olanak tanıyor.

God of War: Ascension™ ile ilgili en son haberlere ve PS3™, PSP® (PlayStation®Portable) ve PlayStation®2 üzerinde milyonlarca adet satan God of War® serisinin detaylarına ulaşmak için tr.playstation.com sitesini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!