-->
Forza Motorsport 4’ten Porsche Expansion Pack Videosu

Xbox 360’ın başarılı yarış simülasyonu Forza Motorsport 4’ün Xbox Live üzerinden bugün satışa sunulan Porsche ek paketine özel bir video yayınlandı. Porsche ek paketi 30 yeni arabayı, 20 yeni Porsche temalı kariyer bölümünü ve özel pistleri içinde barındıracak. Forza 4’ün VIP üyelerine ise Porsche paketi daha uygun fiyata gelecek ve pakette 250 Gamerscore puanı yer alacak. […]

22.05.2012 | ulasufuk

Xbox 360’ın başarılı yarış simülasyonu Forza Motorsport 4’ün Xbox Live üzerinden bugün satışa sunulan Porsche ek paketine özel bir video yayınlandı.

Porsche ek paketi 30 yeni arabayı, 20 yeni Porsche temalı kariyer bölümünü ve özel pistleri içinde barındıracak. Forza 4’ün VIP üyelerine ise Porsche paketi daha uygun fiyata gelecek ve pakette 250 Gamerscore puanı yer alacak.

Forza Motorsport 4’ten Porsche Expansion Pack için yayınlanan, oyun içi görüntülerden oluşan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!