-->
Far Cry 3’ün Multiplayer Betası Duyuruldu

Ubisoft , 6 Eylül’de PC,PS3 ve Xbox 360 için piyasalarda olacak Far Cry 3’ün bu yaz multiplayer betasının gerçekleştirileceğini duyurdu. Xbox 360 ve Playstation 3 için gerçekleşecek 16 oyuncu desteği, 6 adet sınıf ve çeşitli haritaların yer alacağı beta 2 hafta sürecek. Amerika’da Ghost Recon: Future Soldier’ı GameSpot’dan ön sipariş ile alanlar Far Cry 3 […]

19.05.2012 | ulasufuk

Ubisoft , 6 Eylül’de PC,PS3 ve Xbox 360 için piyasalarda olacak Far Cry 3’ün bu yaz multiplayer betasının gerçekleştirileceğini duyurdu.

Xbox 360 ve Playstation 3 için gerçekleşecek 16 oyuncu desteği, 6 adet sınıf ve çeşitli haritaların yer alacağı beta 2 hafta sürecek. Amerika’da Ghost Recon: Future Soldier’ı GameSpot’dan ön sipariş ile alanlar Far Cry 3 betasına katılmaya hak kazanırken, yine oyunun resmi Facebook sayfasından 500 kişi için beta davetiyesi dağıılacak.Far Cry 3 betasına katılma şansı için resmi Facebook sayfasına buradan ulabilirsiniz.



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!