-->
DUST 514’ün İkinci Geliştirici Günlüğü Videosu Geldi

CCP tarafından geliştirilen MMO-FPS oyunu DUST 514 için “Welcome To New Eden” ismiyle yayınlanan geliştirici günlüğü video serisinin ikinci bölümü yayınlandı. PS3 ve PS Vita için piyasalarda olacak oyunun sırasıyla geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk geliştirici günlüğünü ve yeni yayınlanan ikinci geliştirici günlüğünü aşağıdan izleyebilirsiniz:    

30.05.2012 | ulasufuk

CCP tarafından geliştirilen MMO-FPS oyunu DUST 514 için “Welcome To New Eden” ismiyle yayınlanan geliştirici günlüğü video serisinin ikinci bölümü yayınlandı.

PS3 ve PS Vita için piyasalarda olacak oyunun sırasıyla geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk geliştirici günlüğünü ve yeni yayınlanan ikinci geliştirici günlüğünü aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

 



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.