-->
Diablo III, Polonyalı Perakendeci Tarafından PS3 İçin Listelendi

PC çıkışına sayılı günler kalan Diablo 3, Polonya kökenli “sklePE.pl” isimli oyun satış sitesi tarafından PS3 için listelendi. Oyunun PS3 sürümünü 199,00 zt fiyat etiketiyle ön siparişe açan site, çıkış tarihini ise 1 Temmuz 2013 olarak göstermiş. Blizzard, tarafından Diablo III’ün konsol sürümü henüz açıklanmadı. Fakat 15 Mayıs’ta çıkış yapacak oyunun lansmanından sonra önümüzdeki ay düzenlencek […]

12.05.2012 | ulasufuk

PC çıkışına sayılı günler kalan Diablo 3, Polonya kökenli “sklePE.pl” isimli oyun satış sitesi tarafından PS3 için listelendi.

Oyunun PS3 sürümünü 199,00 zt fiyat etiketiyle ön siparişe açan site, çıkış tarihini ise 1 Temmuz 2013 olarak göstermiş. Blizzard, tarafından Diablo III’ün konsol sürümü henüz açıklanmadı. Fakat 15 Mayıs’ta çıkış yapacak oyunun lansmanından sonra önümüzdeki ay düzenlencek E3 2012’de bakarsınız Activision / Blizzard resmi bir duyuru yapar. Aşağıdan PS3 için listelenen oyunun kaldırılmadan önce kaydedilen ön sipariş sayfasına bakabilirsiniz:

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!