-->
Diablo III, En Hızlı Satılan PC Oyunu Oldu + Satış Rakamları

Blizzard, Diablo III’ün satış rakamlarını resmi olarak açıkladı. Blizzard tarihinin en çok ön sipariş alan ve Amazon mağazası tarihinde en çok ön sipariş alan PC oyunu ünvanını alan Diablo III’ün yapılan açıklama ile ilk gün ve ilk hafta satışları duyuruldu. En çok ön sipariş alan oyun olmanın yanı sıra “En hızlı satılan PC oyunu” ünvanını da alan Diablo […]

23.05.2012 | ulasufuk

Blizzard, Diablo III’ün satış rakamlarını resmi olarak açıkladı. Blizzard tarihinin en çok ön sipariş alan ve Amazon mağazası tarihinde en çok ön sipariş alan PC oyunu ünvanını alan Diablo III’ün yapılan açıklama ile ilk gün ve ilk hafta satışları duyuruldu.

En çok ön sipariş alan oyun olmanın yanı sıra “En hızlı satılan PC oyunu” ünvanını da alan Diablo III, çıktığı ilk gün 3.5 milyondan fazla sattı. Ayrıca bu rakama World of Warcraft’ın Annual Pass etkinliği ile gelen 1.2 milyon oyuncunun dahil edilmediği açıklandı. Bu oyuncuların sayısı da eklendiğinde, aynı gün bu sayının 4.7 Milyon’a ulaştığı belirtildi.

Yine gelen açıklamalara göre Diablo III’ün ilk hafta satış rakamı ise  6.3 milyon. Blizzard CEO ve kurucusu Mike Morhaime, karşılaştıkları ilgiden çok mutlu olduklarını dile getirirken, dünya çapında oyunculardan aldıkları oyun geri bildirimiyle özellikle gurur duyduklarını ve oyuncuların devam eden destekleri için de teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.