-->
Blizzard’dan Diablo III Fırsatı!

Blizzard Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, 12 yıl gibi uzun bir aradan sonra bu gece çıkış yapacak Diablo III satın alınmadan denenebilecek. Blizzard, ücretsiz deneme fırsatı sunduğu Diablo III için tek olması gereken ise oyunu satın alan bir arkadaşınızın olması. Diablo III’ün bu gece çıkışından 1 ay sonra Battle.net üzerinden indirilmeye sunulacak Diablo III Starter […]

14.05.2012 | ulasufuk

Blizzard Entertainment tarafından yapılan açıklamaya göre, 12 yıl gibi uzun bir aradan sonra bu gece çıkış yapacak Diablo III satın alınmadan denenebilecek.

Blizzard, ücretsiz deneme fırsatı sunduğu Diablo III için tek olması gereken ise oyunu satın alan bir arkadaşınızın olması. Diablo III’ün bu gece çıkışından 1 ay sonra Battle.net üzerinden indirilmeye sunulacak Diablo III Starter Edition, her Diablo III kopyasının içinde bulunacak ve Guest Pass ile aktif edilecek.

Diablo III betası ile aynı içerikleri sunacak sürümde, Act 1’deki Skeleton King’e kadar oynanabilinecek. Seçtiğiniz karakteri de 13.seviyeye kadar geliştirebileceğiniz Diablo III Starter Edition’da sadece Matchmaking özelliği kullanılabilecek. Auction House’a erişim ve diğer oyuncularla oynama imkanı ise bulunmayacak.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!