-->
Bioshock Infinite Ertelendi!

Irrational Games, BioShock Infinite’in ertelendiğini duyurdu.Ekim 2012 olarak bilinen çıkış tarihi 26 Şubat 2013 olarak açıklandı. Irrational Games şefi,oyunun yaratıcısı Ken Levine erteleme ile ilgili yaptığı açıklamada “BioShock Infinite’in çıkış tarihini Ekim olarak açıkladığımız Mart ayında kendimizden emin ve zamanlama konusunda da oldukça memnunduk.O zamandan beri de oyunun bazı özel yönlerde geliştirilmeye gidilmesi gerektiğini, daha […]

10.05.2012 | ulasufuk

Irrational Games, BioShock Infinite’in ertelendiğini duyurdu.Ekim 2012 olarak bilinen çıkış tarihi 26 Şubat 2013 olarak açıklandı.

Irrational Games şefi,oyunun yaratıcısı Ken Levine erteleme ile ilgili yaptığı açıklamada “BioShock Infinite’in çıkış tarihini Ekim olarak açıkladığımız Mart ayında kendimizden emin ve zamanlama konusunda da oldukça memnunduk.O zamandan beri de oyunun bazı özel yönlerde geliştirilmeye gidilmesi gerektiğini, daha sıradışı ve muazzam bir yapım ortaya koymak için zamana ihtiyaç olduğunu anladık. Oyunu daha sıradışı kılmak için gerekli hamleleri yapmamızın doğru olduğunu düşündük ve yeni fırsatlar keşfettik.Bu yüzden de takıma ihtiyacı olan zamanı vermenin doğru olacağına karar verdim ve çıkış tarihini erteledim. BioShock Infinite devasa bir oyun ve sizlere bugüne kadar FPS oyunlarında görmediğiniz bir deneyim sunacak.”dedi.

Ken Levine, BioShock Infinite’in E3 ve Gamescom fuarında gösterilmeyeceğini de sözlerine ekledi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!